olena_glossy

Пептиди для ручок замовляли?

Пептиди для ручок замовляли?

Перший крем для рук з пептидами, який я коли-небудь зустрічала. Який він? Розповідаю 👇

Пакування. Стильна матова туба ніжно-лілового кольору зі світло-жовтим прямокутником і чітким чорним шрифтом. Жодних наліпок, уся необхідна інформація надрукована безпосередньо на упаковці. Чорна кришечка з гранями легко закручується, забезпечуючи надійне зберігання крему.

Об’єм – 30 мл, ціна на сайті виробника – 139 грн.

Склад. Цей крем на 98% складається з натуральних інгредієнтів.

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Camellia Oleifera Seed Oil, Glycerin, Palmitoyl Tripeptide-5, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.

Найцікавіше у ньому👇

  • Баттер ши: швидко пом'якшує, відновлює, зміцнює тургор;
  • Олія камелії: потужний антиоксидант, який насичує, живить, підвищує пружність шкіри;
  • Трипептид: уповільнює процеси старіння, запобігає руйнуванню молекул колагену й одночасно стимулює їх синтез, підтягує і розгладжує шкіру;
  • Алантоїн: заспокоює, відновлює, усуває сухість і лущення;
  • Гіалуронова кислота: зволожує, покращує тон, усуває подразнення і почервоніння.

Враження. Крем має поживну текстуру середньої щільності, не надто жирний, білого кольору з легким солодкуватим ароматом. Він легко розподіляється шкірою, але йому потрібно дати кілька хвилин для повного поглинання. Після цього ручки наче одягнені у невидимі тоненькі рукавички (але це не відчуття плівки).

Ідеальна комбінація - використання цього крему ввечері, а зволожувального зранку.

Який результат на ранок?

  • шкіра наче оксамитова та м’яка на дотик;
  • нема сухих зон;
  • ручки виглядаю доглянутими.

Чи має він омолоджувальний ефект? Сказати важко, адже пептиди не дають миттєвого ефекту і тут важлива регулярність та тривалість їх використання.

Підсумок. Пептидний омолоджувальний крем для рук - цікава знахідка. Він поживний і ручкам з ним комфортно, тож для нічного догляду це хороший варіант.