Ірина 🦋

Карбокситерапія для обличчя та зони декольте. Докладний розбір

Моя шкіра нормального типу, без акне, пост акне, пігментних плям. Є невеликий купероз на крилах носа ( ця зона найчутливіша) та вікові зміни у вигляді неглибоких мімічних зморшок біля очей та на лобі

Карбоксітерапія для обличчя та зони декольте італійського бренду 🇮🇹 Lamic Cosmetici Carbossiterapia CO2 - б'юті-продукт, створений для інтенсивного зміцнення шкіри, усунення ознак фотостаріння, зменшення зморшок, куперозу, слідів постакне, освітлення пігментації. Карбоксітерапія покращує фізіологічний стан шкіри, відновлює її здоровий і доглянутий вигляд, дарує гладкість і сяйво молодості.

За допомогою цього набору, у вас є чудова можливість провести салону карбокси процедуру в домашніх умовах 🏠

Особливості Lamic Cosmetici Carbossiterapia CO2:

🫧 рекомендується 4-10 процедур один раз на тиждень;
🫧 після повного курсу - 1 підтримуюча процедура на місяць;
🫧 легке печіння - нормальна реакція шкіри на дію препарату;
🫧 ліфтинг-ефект;

🫧 зменшує рубці;
🫧 потужна детоксикаційна дія;
🫧 підвищує тургор шкіри;
🫧 освітлює пігментні плями;
🫧 стимулює синтез колагену й еластину;
🫧 активізує процес регенерації клітин;
🫧 мінімізує зморшки;
🫧 для обличчя та зони декольте;
🫧 обов'язково дотримуйтесь інструкції виробника.

Карбокситерапія безпечна і безболісна, але має низку протипоказань:

❌ вагітність та лактація;

❌ екзема;

❌ інфекційні захворювання;

❌ герпес в активній фазі;

❌ загострення акне;

❌ дерматоз.

Пакування: Набір надано в декількох об'ємах 30ml (3*10ml) у пакетиках як у мене на фото, 150ml (3*50ml) та 750ml (3*250ml) у пластикових флакончиках.

Цього маленького набору тільки на обличчя буде дуже багато, потрібно наносити і на шию і на декольте. Але я використовувала карбокси тільки на все обличчя, хотіла зробити хоча б кілька процедур, щоб зрозуміти ефект. Цього маленького набору мені вистачило на 2 повноцінних використання лише на все обличчя, якщо без шиї та декольте.

Процедура карбокси займає близько 1 години часу ✅

Ексфоліація:

Густий гель темно-жовтого кольору, аромат дуже легкий, майже не відчувається. Містить у собі альфа-гідроксикислоти, які сприяють м'якій ексфоліації клітин з поверхні епідермісу та проникненню активних компонентів у дерму. Створений для проведення першої фази безін'єкційної карбокситерапії.

⚛️ Склад: Water (Aqua), Glycerin, Glycolic Acid, Carbomer, Lactic Acid, Ascorbic Acid (Vit. C), Citric Acid, Perfume

Нанести гель-ексфоліатор на очищену шкіру. Залишити на 5 хвилин.

Після нанесення І фази, на обличчі було зовсім не велике почуття печіння, та ніби трохи свербіло обличчя. Почервоніння шкіри не було.

Наносила всі фази маски плоским штучним пензлем для масок.

Активація:

Гель-активатор, прозорий рідкий, без аромату. Забезпечує ефект Бора (збільшення засвоєння кисню шкірою) з допомогою виділення вуглекислого газу та води. Створений для проведення другої фази безін'єкційної карбокситерапії. Сприяє покращенню кровообігу в капілярах, знімає набряклість. Поліпшується здатність шкіри приймати та транспортувати корисні складові.

⚛️ Склад: Water (Aqua), Tylose, Sodium Hydrocarbonate, Nipaguard ™ CMB

Рясно нанести гель-активатор на гель-ексфоліатор на 20 хвилин. Після нанесення очікується відчуття легкого печіння. Ретельно змити водою.

Відразу після нанесення гелю фази ІІ зверху на гель фази І, утворювалася невелика пінка на кілька секунд і обличчя червоніло, було сильне почуття тепла 🔥, але десь протягом хвилини це все проходило. Решту часу після першої хвилини не було ніяких неприємних відчуттів на обличчі та почервоніння.

Після того, як змила гель, було видно як пори розкрилися, і шкірний жир можна було легко почистити, це з урахуванням що я зазвичай стежу за порами і очищаю їх, але видно піднялося те, що було на глибших шарах

Коли робила цю процедуру вдруге, відчуття були ті самі, але обличчя вже не червоніло навіть на хвилину після ІІ фази як було вперше. Так само коли робила маску вдруге, у мене на обличчі був один маленький прищик, на його місті теж нічого особливо не пекло і не червоніло

Змивається маска не швидко, гель ковзає по обличчю. Для прискорення процесу можна скористатися силіконовою щіточкою

Завершення:

Заспокійливий рідкий прозорий гель з дуже легким приємним ароматом, для завершення процедури безін'єкційної карбокситерапії. Закріплює ефект гелю-ексфоліатора та гелю-активатора. Активні компоненти на заключному етапі процедури глибоко проникають у шкіру. Екстракт алое, гіалуронова кислота заспокоюють та зволожують шкіру. Колаген та комплекс вітамінів сприяють підвищенню пружності шкіри, живлять її. У комплексі складові зменшують еритему, стимулюють регенерацію клітин шкіри та вироблення міжклітинного матриксу.

⚛️ Склад: Sodium Alginate, Water (Aqua), Glycerin, Soluble Collagen (Desamidocollagen), Sodium Hyaluronate, Aloe Vera Extract, Allantoin, Dimethyl Sulfone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Retinol (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Linoleic Acid (Vitamin F), Urea, Phenonip, Perfume.

Нанести гель на очищену шкіру. Залишити на 20 хвилин. Ретельно змити водою. Потрібно завершити процедуру кремом по типу шкіри.

Після застосування фази ІІІ, на шкірі не було ніяких неприємних відчуттів. Гель після фази ІІІ, змивався трохи швидше, можливо тому, що його був один шар, порівняно з умиванням після фази ІІ.

Після маски шкіра очищена, гладка, пори звужені. Колір обличчя рівний, дрібні мімічні зморшки розгладжені. Шкіра ніжна м'яка і приємна на дотик.

Але якогось прямо "вау ефекту" я не помітила, якщо чесно, такий же ефект на моєму обличчі і після інших масок. Так само я не помітила що б маска якось вплинула на судини куперозу на крилах носу, на прищик який був у мене на обличчі, та на свіжу пігментну цятку, яка в мене залишилася від нещодавнього пошкодження на шкірі. Але можливо дві процедури це дуже мало для видимого результату, виробник же рекомендує 4-10.

Якоїсь ​​сухості чи стягнутості шкіри в мене не будо після процедури, але все одно наносила зволожуючий догляд, як було рекомендовано.

Наступного дня ефект теж залишається, обличчя виглядає добре. Можливо, у кого більш явні проблеми, ефект ще помітніший. Я думаю куплю ще один маленький наборчик, щоб зробити рекомендовані хоча б 4 процедури і зрозуміти чи потрібно купувати мені цю маску у великому об'ємі ☺️

Чи пробували ви безін'єкційну карбокситерапію? Яка ваша думка про цю процедуру?

🫧 Lavande Carboxytherapy на 1 та 10 процедур

🫧 SKINBAR Carboxy Therapy Set (gel/30ml + gel/30ml + mask/30ml)

🫧 Daejong Medical DJ Carborn Therapy Professional

🫧 H2Organic Carboxy Therapy Intensive CO2 Lifting (3xgel/50ml) та (3х150ml)

🫧 H2Organic Carboxy Therapy CO2 Peptide (gel/50ml + gel/50ml + mask/50ml)

🫧 H2Organic Carboxy Therapy Intensive CO2 Akne (2xgel/150ml + mask/150ml) та (2х50ml)

🫧 IBC CO2 (f/gel/2x30ml)

🫧 Green Pharm Cosmetic Home Care Carboxy Therapy CO2 Intensive

🫧 Selfie Care Carboxy Biorevetalization (f/mask/30ml + act/30ml)

🫧 Selfie Care (f/mask/30ml + act/30ml)

🫧 Sue (f/gel/exfol/50ml + f/gel/activ/50ml + f/fluid/50 ml + acc)

🫧 Eco.prof.cosmetics Blue Carboxy Therapy

🫧 Ayoume Carboxy Esthetic Mask

🫧 Biotonale Carboxy & Oxygen Therapy