Надто легкий кондиціонер
Враження від Meloni Hair Rescue Conditioner
Я дуже давно задивлялась на бренд Meloni і от нарешті наше знайомство відбулось 🥰.
Щоб розповісти про ефект на волоссі, потрібно розпочати з консистенції. Виробник позиціонує цей засіб, як бальзам-кондиціонер, по відчуттях, на мою суб'єктивну думку, це більше кондиціонер. Консистенція кремово-гелева, досить легка і вбирається швидко у волосся, хочеться нанести дуже багато засобу і потім ще додати. Можливо, це лише моє волосся таке 🤷🏻♀️. Оскільки кондиціонер вбирається швидко, то й на волоссі не дуже відчувається, насправді, і відповідно змивається швидко.
Аромат приємний, квітковий, з ноткою цитрусу, на волоссі майже не залишається.
Ефект на волоссі ви можете побачити на фото, загалом він мені не дуже сподобався: кінці не сплутані, та волосся лежить не рівно, наче нічого не наносила на нього. На дотик волосся м'яке, та візуально я не бачу нічого 🤷🏻♀️. Можливо, цей засіб передбачений для використання в "рідній" лінійці, та наразі бачу що для мого волосся в соло (з шамупнем без маски), він заслабкий.
Виробник нам обіцяє класний склад, без силіконів (можливо, тому я і не побачила ефекту), там є пантенол, гліцерин, гідролізат молочних протеїнів, гідролізат шовку, інулін, ніацинамід, екстракт морської капусти.
Баночка звичайна, досить зручна, у мене об'єм в цілих 250ml, а є ще менші об'єми 😉. Дозатор справний.
Коментарі (0)