Alyona Fedyk

Як пахне квіткова свіжість? Ділюсь ароматами, які не розчарують навіть скептиків

Як пахне квіткова свіжість? Ділюсь ароматами, які не розчарують навіть скептиків

Отож, “денні” аромати я обирала з урахуванням цих правил і норм, тому весь мій сет не просто легкий, а й має одну основу. Це композиції з квітковими, деревними та фруктовими нотами.

Напевно, я скажу, що для мене вони схожі – не по шлейфу, а саме по повній піраміді звучання. Тобто, вони володіють спільним характером: доволі спокійні, в міру свіжі, на шкірі залишаються квітково-деревним післясмаком. Однак мають різний ціновий діапазон та різну класифікацію.

Але я б акцентувала увагу саме на центральних нотах, бо вони найбільш яскраві в цій композиції: ніжні білі квіти – жасмин, гарденія, конвалія – мої улюблені в парфумерії. Звичайно, він дещо солодший за Діор та Шанель, але з Трусарді Донна, як на мене, вони мають однаковий рівень медовості.

Ні, вони абсолютно не мильні та не мають тієї ольфакторної гами, що ми чули колись у Пур Бланці) Ці володіють благородним та стриманим мотивом, і він точно сподобається дівчатам, які надають перевагу квітковим парфюмам. І перший, і другий стартують цитрусами, а у серці звучать ті самі квіти. Chanel Chance Eau Tendre грає свіжо-пудровими нотами гіацинту, жасмину та півників. А ось в Dior Addict Eau Fraiche більш виражені ніжні акорди конвалії та фрезії. Однак мій допис про те, що якщо ви оцінили один із парфумів з мого списку, то інші вам сподобаються з вірогідністю в 99%.

Я дуже буду вдячна вам за фідбек. Можливо, ви потішите мене солідарністю у виборі легких ароматів або розкажете про свій улюблений парфюм. Також буду безмежно щаслива відповісти на питання та просто поспілкуватись у коментарях.