Annet🦄

Порожні пляшечки

Порожні пляшечки

Привітики!

Сьогодні прагну очищення простору без привʼязку до місяця або пори року, то ж треба вам швиденько про все написати.

Серед усіляких викидушок цей раз було 2 пробнички:

Почну з відновлювальної маски для пошкодженого волосся "Total Repair" від HAIRWAVE. Скажу чесно - не вражена. Я і потримала на волоссі 15 хвилин, але толку не було. Мабуть моє волосся для цього засобу надто сухе. Проте хочу відзначити неймовірний аромат маски. Ось тут постаралися! Цей аромат мені дуже нагадує парфум від Novellista Couture Chic про який писала взимку https://club.makeup.com.ua/post/31415/

Другий пробничок від SKINBAR Hyaluronic Acid 97% & Aloe Extract Face Serum. Тут відчула гарне базове зволоження без липкості. За що + у карму виробникові.

На виліт відправляється півпляшечки шимеру для тіла Mr.Scrubber Body Shimmer Bronze. У мене цій пляшечці вже не один рік. Дозатор зламався і аромат змінився не на краще, то ж вирішила викинути поки не зʼявилася якась алергія. Не знаю який продукт випускається зараз, але оцей що в мене до бронзового особливого відношення не має, а от жовтеньким я би його назвала. Вдруге б не купила.

Маслу для тіла Bielenda Camellia Oil Luxurious Body Butter я дала другий шанс улітку і не дарма. На зиму він мені здався просто ніяким, адже через дуже сухе повітря у квартирі, зволоження на ногах я не відчувала вже за годину-другу після нанесення. Залишила на літо - і о диво! Реально класний крем. Ароматний і зволоження стало вистачати до ранку. Не скажу, що це батер, але досить непоганий базовий густенький кремчик із чарівним ароматом. Думаю, що достойний аналог можна знайти і в українських виробників. То ж вдруге не куплю.

Ще один крем, який отримав другий шанс улітку і теж не дарма. Крем з гамамелісом A'pieu Hamamelis Cream найкраще працюватиме на жирній шкірі влітку. Перші враження від нього прекрасні - шкіра пружніша, ніби припудрена, навіть точно не знаю як описати ці відчуття. Приємний і ледь відчутний аромат цитрусових. Взимку мені не вистачало від нього зволоження, а ось влітку все шикарно і жодних висипань у мене цей крем не викликав.

Змазку Contex Wave я замовляла вже багато разів - в коментах пишуть, що навпаки сушить.... не знаю... особисто для мене вона є однією з улюблених.

Бальзам-захист для губ "Еверон" від Weleda - гарний базовий бальзам для губ на зиму. Густий із приємним ароматом. Можу радити тим, хто в пошуках гарного бальзамчику.

Пробник Giorgio Armani Acqua di Gioia приємний травʼяний аромат, але не моє, хоча я дуже полюбляю жасмин.

Пробник Зволожувального молочка для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe Moisturising Lotion гарно і легко зволожує. Аромат сірки трошки присутній, але він доволі приємний))