Мисткиня🎨

Бюджетний скраб до якого завжди повертаюсь

Бюджетний скраб до якого завжди повертаюсь

Вітання, паняночки!

У складі можна зустріти такі цілющі інгредієнти: вербена, глина, касторова олія, мигдаль, мочевина, оливкова олія, олія ши (каріте), ну і звісно ж абрикосові кісточки. Саме вони виступають в ролі неагресивного абразиву. Процес скрабування перетворюється на приємний масаж))) Скраб чудово підійшовдля моєї комбінованої схильної до жирності шкіри.

Консистенція кремоподібна, запах ненав'язливий фруктовий. Скрабуючих часточок дуже багато, вони відчутні, але діють делікатно не травмуючи шкіру. Об'єм 50 мл вистачає надовго, бо розхід доволі економний. Після відкриття його слід використати протягом 6 місяців.

У складі можна зустріти такі цілющі інгредієнти: вербена, глина, касторова олія, мигдаль, мочевина, оливкова олія, олія ши (каріте), ну і звісно ж абрикосові кісточки. Саме вони виступають в ролі неагресивного абразиву. Процес скрабування перетворюється на приємний масаж))) Скраб чудово підійшовдля моєї комбінованої схильної до жирності шкіри. Використовую його раз на тиждень і дуже задоволена результатом)

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Бюджетний скраб до якого завжди повертаюсь
Бюджетний скраб до якого завжди повертаюсь