☕️ Karina ☕️

JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%

JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%
JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%
JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%

Мене не один рік турбувала проблема акне. І ось пройшовши довгий та складний час я змогла отримати якийсь результат. Хочу поділитися з вами тонером з саліциловою кислотою, яким я користуюсь близько двох місяців.

💜Опис - Тонер підходить для шкіри схильної до висипань, із забитими порами та гіперпігментацією.

  • м'яко відлущує клітини шкіри;
  • розчиняє жир, що окислився в порах;
  • зменшує кількість чорних цяток;
  • очищує та скорочує пори;
  • зменшує кількість висипів;
  • надає протизапальну дію;
  • зменшує ймовірність післязапальної гіперпігментації;
  • зм'якшує шкіру та вирівнює рельєф;
  • покращує колір обличчя.

💜Головні активи -

  1. Саліцилова кислота. Ефективно відлущує, проникає у пори та розчиняє окислений жир, надає виражену протизапальну дію, зменшує висипання (включаючи вугрі та білі цятки), зменшує післязапальну пігментацію, вирівнює тон, зволожує шкіру.
  2. Гіалуронова кислота. Потужно зволожує, стимулює вироблення колагену, збільшує пружність та еластичність, зменшує дрібні зморшки, прискорює загоєння при запаленнях чи пошкодженнях, заспокоює шкіру, пом'якшує та вирівнює шкіру, створює захисний бар'єр від негативного впливу навколишнього середовища.
  3. Пантенол. Збільшує швидкість відновлення шкіри, заспокоює подразнену шкіру, стимулює вироблення колагену, розгладжує зморшки, робить шкіру пружною та еластичною, потужно зволожує.
  4. Екстракт зеленого чаю. Захищає від передчасного старіння шкіри, забезпечує зволоження, підвищує еластичність шкіри, зменшує шорсткість, насичує шкіру вітамінами А, В,С та мікроелементами (цинк, залізо, мідь, кальцій, йод), покращує бар'єрну функцію.
  5. Алантоїн. Стимулює оновлення епідермісу, прискорює регенерацію тканин та уповільнює процес старіння клітин, допомагає відлущенню ороговілих клітин є, перешкоджає появі чорних цяток, потужний антиоксидант, що нейтралізує вплив вільних радикалів, сприяє загоєнню шкіри, відновлює її бар'єрні властивості.

Ефективно працює при легкому та середньому акне.

💜Пакування - Пляшка білого кольору. Не прозора, тому складно відстежити скільки засобу залишилося. Тільки по вазі можливо. На звороті зазначено склад, його функції, застосування та застереження. Дозатор мені подобається. Зручний. Як він виглядає можна переглянути на фото. Не протікає, надійний.

💜Об'єм - 200 мл.

💜Виробник - Україна.

💜Аромат - м'який, приємний та ненав'язливий.

💜Склад - Aqua, Іsopentyldiol, Glycerine, Propylene Glycol, Panthenol, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

В цілому, все чудово.

1 інградієнт середнього рівня безпеки.

🟠Sodium Hydroxide - сильний луг, їдкий натр. Контроль за рН, денатуратор. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями. Впевнена, що концентрація дотримана, адже він стоїть практично в кінці складу.

JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%
JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%
JOLE Тонер "Антиакне" із саліциловою кислотою 2%

💜Текстура - рідка, як водичка. Прозора та дещо нагадує гелеву. Поглинається швидко, не залишає неприємних відчуттів.

💜Враження - Користувалася я тонером близько двох місяців. Також хочу зауважити, що окрім нього в мене побудована повноцінна ранкова та вечірня рутина.

Вранці - крем - гель для вмивання Real Barrier, тонер Jole, сироватка beaty of Joseon з прополісом та ніацинамідом, сонцезахист від Holika holika aloe.

Ввечері - Міцелярна вода L'Oreal для чутливої шкіри, крем - гель для вмивання Real Barrier, тонер з женьшенем beaty of joseon, сироватка Medi peel з комбучею, ламелярний крем Jole.

На консультації з косметологом, який порадив мені додати саліцилову кислоту в догляд, мені сказали, що мій стан можна вважати виходом в ремісію. Але в мене з'являлися декілька нових комедонів на місяць. А також потрібно було попрацювати над рельєфом, чорними цятками та плямами постакне.

Прикріпляю вигляд шкіри "До".

Також фото "В процесі використання ". Цей період ще випав на ту шалену спеку і в мене почав дещо погіршуватися стан шкіри, з'являлися нові комедони. Можливо, це був період загострення після введення в догляд саліцилової кислоти. Він може тривати до місяця. Це нормально. Також у перші тижні під час використання можливе печіння та незначні почервоніння. Висипання з'являлися в типових місцях, як і раніше.

Фото "Після". Це стан моєї шкіри на сьогодні. Нові комедони зараз майже не з'являються. Можливо 1 - 2 на місяць і це вже на зоні лобу. Я задоволена результатом. Для мене він помітний. Чорні цятки стали не такі виражені. В деяких місцях залишаються плями постакне, але давні також стали світлішими. Пори виглядають більш чистими.

Використовувала в ранковій рутині. Інколи чергували дні з азелаїновою кислотою (нею я користуюсь близько року, але бажаного результату я не отримувала). Також в мене є обов’язково декілька днів на тиждень "відпочинку" від кислот, щоб шкіра відновлювалася.

Тому для мене цей тонер підійшов. Раджу звернути увагу на цей бренд.

💜10/10