Мій перший магнієвий скраб
Ще один спосіб насититись магнієм
Так-так,скраб буває не тільки сольовий,цукровий або кавовий. Магнієвий скраб - ще одне моє відкриття. Тому тепер я можу обирати,магнієм, у якому вигляді хочу скористатися: олією, пластівцями для ванни чи скрабом.
У Bisheffect представлені чотири варіанти скрабів: кавовий, цитрусовий,трояндовий та з ламінарією. Я чомусь не звернула увагу коли обирала і думала,що відрізняються вони лише ароматом. Але ні, трояндовий містить пелюстки, з ламінарією - екстракт водоростей,кавовий має екстракт арабіки, а цитрусовий - екстракт апельсину.
І кожен з цих компонентів по-своєму впливає на шкіру. Це просто ідеально,адже можна підібрати під свої потреби.
Одразу почну з найцікавішого - використання і дія
Виробник рекомендує перед застосуванням перемішати,а після трохи зігріти в долонях засіб. Я цього не роблю і одразу наношу на шкіру. Під температурою тіла він і так швидко тане.
Коли я перший раз відкрила скраб, він був спресований і досить твердий. Консистенція не схожа на будь-який інший. Після перемішування вона стає більш пухкою і зусиль аби зачерпнути засіб потрібно менше.
Розподіляється скраб по вологій шкірі без проблем. Часточки магнієвої солі швидко тануть і залишається тільки абрикосова пудра. При цьому ексфоліація відбувається. Першу хвилину доволі інтенсивна за рахунок не маленьких часточок магнію,а після розтанення можна продовжити масажувати і отримати м'який ефект від пудри.
Після втирання я не поспішаю змивати скраб.
Для себе я вирішила,аби ефект від магнію був максимальний, потрібно витримати скраб деякий час на шкірі і в ідеалі прийняти ванну.
Тобто я набираю достатню кількість води,скрабую тіло,витримую хвилин 10, занурююсь у воду зі скрабом на тілі і ще трохи часу проводжу у ванній.
Звісно ефект буде слабший, ніж від магнієвої ванни з 200 г солі,проте це краще ніж просто змити такий цінний продукт.
Який ефект?
Скраб добре відлущує ороговілу шкіру. Після застосування вона гладенька і приємна на дотик.
Підвищується кровообіг та після регулярного використання пружність шкіри.
Як я вже знаю -магній найкраще засвоюється через епідерміс, тому додатково організм отримає цей мікроелемент після нанесення.
Як впливає на шкіру ?
• захищає дерму від шкідливих впливів;
• стимулює відновлення клітин;
• загоює мікротравми шкіри;
• глибоко зволожує;
• відновлює пружність;
• активує вироблення природного колагену.
Скраб можна придбати в об'ємі 300 та 500 г,що велика рідкість. Не пам'ятаю,щоб раніше зустрічала "пів кілограмовий" скраб.🤗
Засіб знаходиться у класичній баночці яка відкручується і має захисну пластикову мембрану. Через густу консистенцію скраб не перетікає,якщо перевернути, тому можливо, мембрану можна і не використовувати.
Пластик прозорий,тому вміст одразу видно.
По периметру є наліпка,де вказана уся необхідна інформація.
Консистенція - напівпрозорі часточки круглої,нерівної форми. Не маленькі. Мені нагадують рис) Маленькі коричневі піщинки -це абрикосова пудра.
Аромат - дуже приємний цитрусовий з нотками солі. Він пробуджує і водночас заспокоює. На тілі не залишається.
Застереження
Виробник попереджає, що при наявності порізів,шкірних захворювань, після депіляції і будь-яких недосконалостей шкіри - не використовувати скраб.
Я згадала про свій дерматит на нозі одразу як нанесла магнієвий скраб)
Пощипування дуже сильне, тому краще не жартувати.
Як вже казала,я обирала скраб саме за ароматом, а наступний візьму уже за описом)
Я дуже рада,що дізналася про магнієві скраби українського бренду Bisheffect. Для мене це дійсно відкриття. Як і магнієва олія https://club.makeup.com.ua/post/45464/ якою можна обмастити усе тіло і волосся.
І магнієві пластівці для ванни https://club.makeup.com.ua/post/45773/
Обираючи магнієвий скраб, Ви отримуєте подвійну користь - ексфоліант + важливий мікроелемент.
Моя думка з приводу скрабів змінилася і я дійсно почала частіше ними користуватися.
Рекомендую спробувати, адже жоден інший скраб не наситить Вас магнієм 😏
Тепер хочу спробувати усі варіанти від Bisheffect і сподіваюсь на розширення серії 🙏
Коментарі (0)