Alyona Fedyk

Парфумовані спреї для тіла та волосся Rebellion

Парфумовані спреї для тіла та волосся Rebellion

Для знайомства я почала з міньок, бо ж все, що стосується ароматів, вважаю, потрібно тестити. Дякую бренду за те, що дали таку можливість. Я ризикнула та вибрала ті аромати, які найбільше хейтили та хвалили:) Найобговорюваніші у коментарях – це Tucana і Phoenix.

Перший пшик – я відчула якийсь дискомфорт. Запахи здавались мені нереально важкими, насиченими та густими. Але запевняю: дайте ароматам трішки побути на вашій шкірі чи волосі, і ви знайдете там дійсно приємні ноти.

Спреї дуууже стійкі. Перебити їх важко навіть парфумами. Для мене це мінус, тому я наношу їх одразу після душу лише ввечері. Вранці аромат ще є, але він не шлейфить) З Tucana я здружилась більше, а от Phoenix не змогла терпіти. Розкажу чому нижче:)

Інтенсивний гурманський аромат. Бренд робить акцент на коричних нотах, але вони, насправді, звучать тут досить віддалено. Композиція димна, шипрова, навіть в якійсь мірі трішки шкіряна, але й не без солодких акордів. Аромат дійсно гарний. Я надаю перевагу його звучанню на волоссі, а не на шкірі.

Не хочу зачепити дівчаток, які люблять місти Victoria's Secret, але для мене вони всі надто солодкі, десертні, компотні… Я не зжилась з ними. Аромат Phoenix, мені здається був створений саме для американської колекції:) Дуууже яскравий, пахне цукерками, на старті якісь солодкі медові пряники і все це полито малиновим сиропом. Стійкість – неймовірна. Якщо ви любите “солодощі” в ароматах, то будете приємно вражені.