Олена В

Набір-подарунок "Гудбай пошкодження"

Привіт усім!

Тестую цей набір з кінця квітня і я вже склала остаточну думку.

Розкажу вам що дуже сподобалось і що я готова купувати тепер на постійній основі, а що з набору не повторю.

Вихідні дані. У мене волосся блонд, я міліруюся один раз на 3,5 місяця і маю сухі кінчики і пористе волосся. А корені у мене не жирніють особливо. Я мию голову раз на 4-5 днів. Є небагато розсіяної сивини.

Отже,

В набір входить: бальзам для волосся, крем для волосся, спрей для волосся, філер для волосся, шампунь.

Почну із змивного засобу (філер) "Гудбай Пошкодження" для глибокого відновлення.

Ось цей засіб мені неймовірно сподобався і чесно скажу: саме він робить моє волосся гладким і більш щільним. І коли я його пропускаю, то волосся виглядає суттєво сухішим.

Консистенція: доволі густа і поживна. Білого кольору. Найбільш густа і щільна з цього набору. Як густий крем.

Із мінусів: дуже незручна пляшка. Вона зроблена із такого твердого пластику,що видавити засіб просто неможливо важко, навіть на початку користування. Зараз видавити взагалі ціла історія: прошу когось сильнішого це робити. Коли засобу на дні, то вичавити не вийде. Я відкручую кришку і пальцями витягаю засіб. Це неподобство робити такі пляшки(((.

Але, на щастя, це єдиний мінус. А загалом засіб -ульотний.

Я наношу його на вологе волосся до миття шампунем на хвилин 15-20.

Коли я не пропускаю цей крок то помічаю, що волосся оживає і виглядає більш гладким і сяючим.

В складі є олія марули. Завдяки високому вмісту жирних кислот, олія марули глибоко проникає в структуру волосся, відновлює його гідроліпідний баланс, живлячи і захищаючи від сухості та ламкості.

СКЛАД: AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CITRICACID,  CETYLESTERS, GLYCERIN, GLYCINE,  SCLEROCARYABIRREASEED OIL, BUTYROSPERMUMPARKII BUTTER/SHEABUTTER, STEARETH-100, EDTA POTASSIUM HYOROXIDE, SORBITAN OLEATE, ISODOOECANE, PPG-1 TAIDECETH-6, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, AMINOPROPYL DIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZEDSOYPROTEIN, HYOROLYZEDWHEATPROTEIN,  HYOROXYPROPYLGUAR, BIS(C13-15ALKOXY)PG-AMODIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-37, ACRYLATES/STEARYL METHACRYLATECOPOLYIMER, PHENOXYETHANOL, CHLORHEXIDINEDIGLUCONATE, LINALOOL,COUMARIN, LIMONENE, PARFUM/FRAGRANCE (F.I.L. Z70029743/3)

Склад безпечний.

Оцінка 4 з 5, бо пляшка жахливо незручна.

.

Зміцнюючий шампунь "Гудбай посічені кінчики" для пошкодженого волосся з рослинним кератином і маслом амли

До шампуня у мене такі запроси: щоб гарно мив,пінився і не викликав свербіж.

Цей шампунь саме такий.

Не обтяжує, не жирнить волосся,хоча в складі є олії, не покриває волосся плівкою(цього боялась). Ну і ніякої лупи.

Колір і Консистенція: перламутрова, біла, середньої густини.

В складі є зелений чай, камелія, кератин, лимон, ніацинамід, протеїни, саліцилова кислота, яблучна кислота, олія амли.

Гарно піниться. Але має виражений ягідний аромат. Це може не всім сподобатись. Хоча на волоссі довго не залишається. А ось ванна пахне ним довго.

Волосся не обтяжує. Як мила раз в 4-5 днів, так і з цим шампунем нічого не змінилось.

Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Dimethicone, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Niacinamide, Mica, Coco-betaine, Saccharum Officinarum Extract / Sugar Cane Extract, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol, Hydroxypropyltrimonium Lemon Protein, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Steareth-6, Acetic Acid, Peg-100 Stearate, Peg-45m, Trideceth-10, Trideceth-3, Salicylic Acid, Limonene, Fumaric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Carbomer, Pyrus Malus Fruit Extract / Apple Fruit Extract, Pyridoxine Hcl, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Citrus Limon Peel Extract / Lemon Peel Extract, Potassium Sorbate, Bht, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Glycol Distearate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Parfum / Fragrance.

Склад не дуже .Зверніть увагу на застереження.

4 з 5, бо до складу питання.

Зміцнюючий бальзам-ополіскувач "Гудбай посічені кінчики" з рослинним кератином і маслом амли.

Я мию волосся методом Pre-poo вже давно і різниця є. Волосся не таке сухе тепер взагальному.

Консистенція: досить густа, поживна. Аромат приємний, як все в цій лінійці.

В принципі функції свої виконує.

В складі є зелений чай, камелія, кератин, лимон, ніацинамід, протеїни, саліцилова кислота.

Досить непоганий, економічний бальзам. Волосся не сушить і це найголовніше.

Склад

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, NIACINAMIDE, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT / SUGAR CANE EXTRACT, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM LEMON PROTEIN, PHENOXYETHANOL, TRIDECETH-6, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, LIMONENE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT / APPLE FRUIT EXTRACT, PYRIDOXINE HCl, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRIC ACID, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRONELLOL, CITRUS LIMON PEEL EXTRACT / LEMON PEEL EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, LEUCONOSTOC / RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HEXYL CINNAMAL, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, PARFUM / FRAGRANCE

Склад теж небездоганний, є такі ж застереження.

4 з 5, бо до складу питання.

Комплексний незмивний догляд "Гудбай посічені кінчики" 10в1 для пошкодженого волосся

Цей засіб мене дуже надихає і подобається.

Жирненький крем з олією марули, який я наношу на вологе волосся. Спочатку я його наносила перед сушінням феном. Але з часом просто перестала користуватись з цією лінійкою феном взагалі.

Наношу трошки на вологе розчісане волосся (звичайно уникаючи коренів) і зав'язую хвостик/гульку. Тоді після висихання волосся живе, сяюче і ще й трохи хвилясте. Помітила що цей крем разом з філером дійсно роблять дива, додаючи волоссю блиску і дуже зволожують моє пористе волосся, роблять його щільнішим, але не надто важким.

І головне: волосся швидше не жирнішає, не виглядає брудним і це диво.

Виробник зазначає, що термозахист діє до 230 °C.

Aqua/water, Cetearylalcohol, Сocos, Nucifera Oil/coconut 0ll, Cetylalcohol, Cetyl Esters, Sclerocarya Birrea Seed Oil.Dilauryl Thiodipropionate,trideceth-6, Amodimethicone, Behentrimonium, Methosulfate, Arginine, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Ctric Acid, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Linalool, Coumarin, Limonene, Parfum / Fragrance.

Особливих претензій до складу немає.

Ставлю 5 із 5, бо дуже сподобався по всім параметрам.

Відновлювальна спрей-сироватка для пошкодженого волосся "Гудбай посічені кінчики SOS-кератин"

Якраз цей засіб я не оцінила і не зацінила. Бо спрей робить моє волосся сухим. Дуже суттєво. Я ним користувалась лише пару раз і закинула це діло.

У мене він склеює волосся суттєво, волосся наче бурульки. І волосся зразу ж стає брудним. При чому немає різниці: трошки чи багато. В будь-якому разі волосся виглядає непрезентабельно.

Але це все індивідуально.

Спрей білого кольору, наче білий крем з додаванням води і олії. До речі, він мені і руки трохи сушить. Якось так.

aqua / water, glycine soja oil / soybean oil, candelilla cera / candelilla wax, phyllanthus emblica fruit extract, stearyl alcohol, sorbitan oleate, behentrimonium chloride, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, quaternium-87, polyquaternium-11, polyquaternium-37, polysorbate 20, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sodium benzoate, phenoxyethanol, linalool, coumarin, limonene, Parfum (Fragrance)

Склад якраз спокійний відносно.

Не буду ставити оцінку. І не куплю цей спрей більше.

І ще: набір йшов в гарненькому такому ж яскравому мішечку. Ця серія позиціонує себе як екофрендлі та круелфрендлі (не тестується на тваринах).

Висновок: мені серія сподобалась. За такий бюджет дуже непоганий результат. Волосся блискуче і зволоженіше та щільніше. Особливо сподобались філер і крем-термозахист. Їх буду повторювати. І щиро рекомендую спробувати вам.

Шампунь і бальзам теж подобаються, але склад трошки турбує. Спрей повторювати не планую.

І на останок: моє волосся зараз. З цією серією я побачила, що волосся більше блищить і стала майже непомітна моя розсіяна сивина(!!!). Відчуття що вона чи зменшилась, чи закомуфлювалась.

На фото волосся просто висушене без фена і після спання з гулькою.