Олена Романюк

Medi Peel тонер освітлювальний з глютатіоном

Medi Peel тонер освітлювальний з глютатіоном

Якщо ви шукаєте зволоження, освітлення, заспокоєння та підтримки мікробіому шкіри - це тонер Medi Peel з глютатіоном, що містить Glutathione Brightening Complex Water 84 %, який забезпечить базовий догляд для вашої здорової та сяючої шкіри обличчя.

У відгуку покажу ефект від використання тонеру протягом 2 тижнів та детальніше розглянемо сам тонер

Я користуюся мініатюрою тонеру, об'ємом 30мл, що є оптимальним варіантом для знайомства із засобом.

Флакон пластиковий, прозорий, легко відстежувати витрати засобу. Кришка добре закручується.

Дозатору чи обмежувача немає, просто отвір, але передозувати майже неможливо, за 2 нахили флакону отримуємо необхідну кількість засобу.

Нанесення - за допомогою пальчиків чи ватного пафу/диску, однаково зручно

Консистенція - густа водичка, це добре помітно, як важкувато рідина переливається у флаконі. Не гель, а просто густіша консистенція, ніж в звичних тоніках.

Аромат - лікарсько-трав'янисто-кислуватий, мені складно його описати, можливо, так пахне гідролат обліпихи, який є базою для активних речовин тонеру

Витрата - у порівнянні з женьшеневим тонером Beauty of Joseon більша, але це винятково через текстуру Medi Peel. Ним можна просто протерти обличчя, можна нанести в декілька шарів, все це залежить від потреб та стану шкіру.

Склад- Hippophae Rhamnoides Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Water, PPG-13-Decyltetradeceth-24, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Lecithin, Carbomer, Glutathione, Tromethamine, Cetearyl Alcohol, Disodium EDTA, Stearic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Butylene Glycol, Lecithin, Pentylene Glycol, Acetyl Glutamine, Sodium Hyaluronate, Folic Acid, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Oligopeptide-1, Hexapeptide-11, Oligopeptide-2, Oligopeptide-3, Hydrolyzed Pea Protein, Madecassoside, Phytosterols, Squalane, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopherol, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Ceramide NP, Sodium Ascorbyl Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Biotin, Pyridoxine, Cyanocobalamin, Riboflavin, Thiamine HCl, Retinol, Bioflavonoids, Sodium Acetylated Hyaluronate, Menadione, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Linoleic Acid, Beta-Carotene, Fragrance

Як завжди, в корейських засобах, вражаючий 😅.

Основою тонеру є - гідролат обліпихи та глютатіон, які уповільняють процес виробництва меланіну, ніацинамід та інші вітаміни групи В, ферментований екстракт соєвих бобів та сливи підтримують здоровий мікробіом шкіри, підсилюють її захисні властивості, комплекс пептидів мінімузує мімічні зморшки, а бонусом маємо ще й ретинол 💪🏼

Я користуюся освітлювальним тонером Medi Peel з глютатіоном протягом 2-х тижнів.

Наношу після вмивання, потім в догляді есенція Mary&May (зранку) та ампульна сироватка Medi Peel (увечері)

Моя шкіра - 39 років, шкіра нормальна, світла, але тонка, схильна до швидкого переходу в стан зневодненої (з невдалим доглядом), є давня пігментація, мімічні заломи навколо губ, які добре контролюються ретинолом.

На фото - моя шкіра, після нанесення ранкового догляду з тонером Medi Peel.

Що ж дає мені щоденне використання тонеру?

• Ефективне й тривале зволоження шкіри протягом дня, зважаючи на суху й спекотну погоду мого регіону
  • Рівномірний тон шкіри, так, пігментація проглядається, але вона не виглядає дуже контрастною
  • Наношу тонер і на орбітальну зону, навколо очей, звісно, не наближаюся до вій чи слизової (це мій експеримент). Шкіра чудово виглядає, це приємний бонус та база для нанесення крему під очі
  • Шкіра сяюча, щільна та зволожена. Повірте, у 39 років, з астенічною тілобудовою - це на вагу золота
  • Маючи сезонну алергію, сухий клімат і спеку цього літа моя шкіра не реагує печінням на вмивання чи нанесення кремів, абсолютно.

Погортайте карусель фото, я ледь витримала 2 тижні, щоб впевнитися та поділитися таким крутим засобом!

Гадаю, що стан шкіри добре видно, фото зроблено біля вікна, без фільтрів.

Шкіра помітно зволожена, наповнена та сяюча, особливо, в моїх "улюблених" зонах. І це все без зайвої липкості, масності чи короткотривалого ефекту на 10 хвилин.

Освітлювальний тонер Medi Peel з глютатіоном - це претендент на придбання повнорозмірного флакону, я вже впевнилася, що пептиди й глютатіон чудово працюють на моїй шкірі.

Дякую, що прочитали 😍 Вдалих косметичних знахідок!