Pilirina 💛💙

Bibliotheque de Parfum: аромат весни у флаконі

Bibliotheque de Parfum: аромат весни у флаконі
Bibliotheque de Parfum: аромат весни у флаконі
Bibliotheque de Parfum: аромат весни у флаконі

Вперше у житті я відкрила для себе український бренд Bibliotheque de Parfum від якого отримала ольфакторний шок.

Це не буде черговий допис про аромати від Marc-Antoine Barroi чи Francois Demachy. Ні, це наш рідний, український бренд, який епохально сів у свою нішу. Про аромати Bibliotheque завжди говорили якось тихо. Я б хотіла волати у всю горлянку.

Bibliotheque de Parfum: аромат весни у флаконі

Скажу відверто, з самим ароматами поки не знайома, але все попереду. Ми ганяємося на мейнстрімними Kilian, Van Cleef, Amouage, а поряд така краса. Словами важко передати відчуття прекрасного. Але спробую.

Це новий парфумерний шедевр. Ідея історії створення аромату Lush pear & magnolia - втілення весняного ранку у квітучому саду. Спойлер: з жодним відомим ароматом не пересікається, він самобутній. Тож, респект виробнику!

Аромат дифузору нагадує період цвітіння рожевої магноліі, який зачаровує своєю красою та хвилюючим, п'янким ароматом. Ольфакторне враження відправляє мене у заборонений сад любові, де можна зануритися у чуттєвий вир вибухового коктейлю.

Аромат нагадує ніжні рожеві суцвіття магнолії, що розпускаються з першим подихом весни ще в прохолодному повітрі. Розкривається акордом пелюсток гіпнотичної, чуттєвої магнолії, квітів апельсинового дерева, дурману соковитої груші, яка стікає медовими краплями по руці. Яскраво відчуваю мікс, зітканий з аромату вологих пелюсток оксамитової, жирної троянди та містичної, чорної орхідеі, чимось схожої на Фордівську, на тлі спокусливої мускусноі бази, приправленоі благородним, травʼяним пачулі та теплою, солодкуватою, густою і трішки припудреною амброю.

Важко описати емоційні вайби від розпаковки та тримання важкого флакону у руці. Це все можна відчути по відео. Але аромат від дифузору прекрасний і якийсь сексуальний, звучить дорог. Стіни у квартирі просочені ніжним ароматом благородства та розкоші, його розносить протяжним вітром по всіх закутках. Щось подібне можна відчути, переступаючи поріг парфумерного бутіку з вишуканими ароматами.

Bibliotheque de Parfum здатний створити затишну атмосферу в будинку. Відверто кажучи , це найякісніший аромодифузор, яким я колись користувалася! Хотілося б спробувати всі варіації ( добре, що на сайті є маленькі обʼєми ) та порадувати ним близьких мені людей.

Спробуйте Lush pear & magnolia і насолоджуйтеся ароматом весни цілий рік! 🌸

А ви знайомі з парфумерними шедеврами українського дому Bibliotheque de Parfum? Поділіться, будь ласка, своїми емоціями! 🫶