Blondie_rs

Нішевий скраб не за всі гроші світу: у Mermade неймовірні новинки!

Нішевий скраб не за всі гроші світу: у Mermade неймовірні новинки!

Всім привіт! Сьогодні хочу розповісти про дуже смачну новинку нашого любимого MERMADE! Мова піде про сольовий скраб Wanderlust, тож хутчіше тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис!

Бренд не перестає нас тішити цікавими новинками та смачними засобами не за всі гроші світу. Я вже заглядаюсь на інші аромати, тож розповідаю, що в нас за нова радість появилась! 😋

Скрабик йде у пластмасовій баночці з наліпкою, яка імітує матове скло. Мінімалізм та стриманість стилю, виглядає дуже естетично, мені подобається! Також уся необхідна інформація про продукт знаходиться на картоновій накладці. Кришка добре закриває баночку; додатково продукт захищений герметичною пломбою.

Обʼєм продукту: 300 грам.

Лайфхак: на всіх скрабах з великим вмістом олій я роблю своєрідний отвір в пломбі, не зриваючи її повністю. Таким чином, скраб не перетікає на кришку та не тече по корпусу при невеликих "перевертаннях" 😉

У мене є два цукрових скраби інших брендів, тож я думала, що сольовий буде дещо іншим по текстурі. Але, що цукровий, що сольовий - однакові на дотик, все залежить від величини крупинок, та чи заточені самі кристали. Нагадаю, скраб Rituals досить гострий та залишає після себе подразнення. Даний скраб від Mermade має крупинки більш заокругленої форми, невеликі за розміром. Це робить його більш ніжним. Відповідно, він підійде й сухій/ в міру чутливій шкірі, адже не буде пошкоджувати та дряпати тіло. Текстура продукту не суха; густа та насичена оліями.

Аромат - це окреме мистецтво. Я не очікувала, що скраб може мати такий крутий аромат, практично як нішевий парфум! Він одразу мені нагадав щось таке дуже знайоме та близьке... Цілий день я жила з цією думкою, і коли підійшла до шафи наступного дня зранку, щоб обрати аромат, зловила поглядом флакон Billie Eilish і одразу подумала про скраб. Ось ця нотка деревини та солодкуватості дуже їх зближує. Сам аромат достатньо шлейфовий, але не дусить. Найбільше я відчуваю тут жасмин з османтусом та кедр з амброю. Дуже настроєвий аромат. Спочатку мені не сподобався, але коли я почала користуватись скрабом - я закохалась в цей шлейф і те, як саме він на мені звучить 🥰

Розхід у скрабу середній; легко розподіляється завдяки приємній текстурі. Навіть якщо терти із зусиллям - нашкодити шкірі я не змогла (це я знов порівнюю з дорогущим Rituals). З цим засобом получається ніжне скрабування без подразнення шкіри. Дуже приємно пілінгує, залишаючи тіло зволоженим завдяки оліям. Аромат відчутний 2-3 години після водних процедур. Тепер я розумію, чому скраби стали такими популярними. Це окремий вид медитації, а разом з неймовірними ароматами Mermade точно получиться додати ще краплинку ольфакторної насолоди! 🥰

10 серпня, 2024
Blondie_rs
10 серпня, 2024