☕️ Karina ☕️

ВИКИДУШКИ | ЛИПЕНЬ

ВИКИДУШКИ | ЛИПЕНЬ

Нарешті я дійшла до того, щоб написати цей допис. Продуктів не так багато, але мені є про що розповісти.

🩷1. Спрей проти випадіння волосся MELONI. Детальний відгук за посиланням - https://club.makeup.com.ua/post/46487/ . Якщо коротко, то він мені дуже сподобався. Дія помітна. Дуже приємний квітковий аромат. Волосся не забруднює та не обтяжує. Я б ще повторила. На заміну взяла розмариновий тонік від цього ж бренду.

ВИКИДУШКИ | ЛИПЕНЬ

🩷2. Есенціальний тонер з женьшенем Beauty of joseon. Замінила на новенький такий же. Мені подобається, чудовий базовий засіб. Працює на зволоження, освітлення, тонізацію, має антиоксидантні властивості, себорегулює. Детальний відгук за посиланням - https://club.makeup.com.ua/post/41244/ .

🩷3. Bioil Сироватка в ампулі для тіла. Залишаю посилання на детальний огляд - https://club.makeup.com.ua/post/44409/ . Шкіра стає більш пружною, доглянутою, гладкою та зволоженою. Дещо зменшились почервоніння, які були присутні на тілі.

Мені дуже подобається їх продукція. Поки все, чим я користувалась мені підійшло.

🩷Bioil Сироватка для рук та нігтів. Залишаю посилання на детальний огляд - https://club.makeup.com.ua/post/46863/ . Чудово зволожує та живить шкіру рук та кутикулу, нігті. Ручки м'якенькі, доглянуті. Пом'якшує кутикулу. Ще повторила б обов'язково.

🩷Bioil Сироватка для відновлення шкіри стоп. Детальний відгук поки не встигла зробити. В цілому чудово зволожує та пом'якшує шкіру стоп, при регулярному використанні зменшує почервоніння, якщо такі присутні. Також подобається з її допомогою робити приємний масаж.

🩷4. Зубна нитка Dr. Morgen.

Гарна бюджетна нитка. Зі своїми функціями справляється. Майже не розпадається на волокна. Має приємний м'ятний присмак. Повторювала її неодноразово. Далі можливо візьму якусь іншу, щоб було з чого обрати фаворит.

🩷5. Семпл Алое - геля для тіла EVO DERM.

Забула зробити його фото окремо. Детальний відгук за посиланням - https://club.makeup.com.ua/post/45163/ .

Сподобався склад та його дуже легенька для літа консистенція. Освіжаючий, дає легеньке відчуття холодку на шкірі. Також дещо заспокоює. Поглинається моментально. Але мені не вистачило зволоження, тому навряд би взяла повний розмір. Можливо б ще протестувала у такому міні форматі, щоб скласти більш повне враження.

🩷6. Маски для обличчя від Joko Blend.

Це моя нова любов. Поки скажу, що вони мені підійшли та сподобалися. Скоро напишу детальний відгук про весь набір із 5 масок. Вони справжній скарб, який працює і дає ефект з першого використання.

Ось так пройшов для мене цей місяць. Гарного настрою, красуням❤️