Ірина 🦋

Магнієвий лосьйон для тіла

Магнієвий лосьйон для тіла

Мені подобаються засоби з магнієм, починала я своє знайомство з ними ще кілька років тому із концентратів для ванни Бішофіт. Нещодавно у мене з'явився Магнієвий скраб для тіла з ламінарією Bisheffect, яким я лишилась дуже задоволена, допис https://club.makeup.com.ua/post/40454/ після нього я придбала багато іншіх засобів з магнієм https://club.makeup.com.ua/post/44172/ але лосьйону чи крему серед них ще не було.

На сайті makeup я побачила цей лосьйон для тіла, ще мене зацікавив магнієвий гель для душу з лавандою Spani Magnesium Bubble&Shower Gel Relax , але його поки не купила, тому що у мене на даний момент величезний запас гелів для душу 😂 хто на мене підписан бачив мої дописи про них , але може комусь він теж буде цікавий 😉

Магнієвий лосьйон Magnesium Goods – універсальний продукт щоденного ритуалу турботи про себе, який забезпечить дійсно прекрасний і ефективний догляд за шкірою будь-якого типу. Засіб має ультраніжну формулу, нездатну викликати подразнення навіть найчутливішого епідермісу. Лосьйон можна застосовувати після купання 🛀, адже його живильні речовини відновлять оптимальний гідробаланс шкіри, запобігши виникненню сухості і лущення, також він швидко вбирається, не залишає слідів на одязі.
📋 У складі продукту містяться магній і натуральні олії, які зміцнюють захисні функції епідермісу, стимулюють синтез еластину і колагену, активізують клітинний метаболізм, перешкоджають процесам дегідратації шкірного покриву і забезпечують захист від деструктивного впливу зовнішніх чинників. М'яко насичує магнієм, залишає приємний ненав'язливий аромат.

Основні складові:

🌿Хлорид магнію у невисокій концентрації делікатно насичує організм магнієм через шкіру, не викликаючи яскравих відчуттів

🌿Олія жожоба зволожує, регулює водний баланс, відновлює, сприяє регенерації, надає шкірі пружність та еластичність.

🌿Олія цедри лимона тонізує, вирівнює тон шкіри, омолоджує, заспокоює, нормалізує гідробаланс. Надає шкірі сяючого вигляду та свіжого легкого аромату.

✅ Підходить для дитячої та чутливої ​​шкіри.

✅ Можна використовувати як лосьйон для рук.

✅ Дбайливо зволожує та відновлює шкіру

✅ Бездоганно піклується про дитячу шкіру

✅ Делікатно насичує магнієм

✅ Доповнює щоденний догляд для тіла

Магнієвий лосьйон для тіла

Пакування: У мене мініатюра, пластикова баночка 50ml, без будь-якого додаткового захисту. Також є повний об'єм 150ml в тубі.

Зовнішні характеристики: Лосьйон білого кольору, по консистенції середньої густоти, видно що в баночці він тримає форму, мені він більше схожий на крем, я звикла, що у лосьйонів текстура рідкіша.

Аромат: Легкий з цитрусовими нотками 🍋 на шкірі чути недовго, тільки після нанесення. Не скажу, що він мені дуже подобається, але відторгнення ніякого теж не викликає.

Використання: Не дивлячись на те, що крем здається густим, у нього приємна консистенція, він відмінно розподіляється по шкірі, добре всотується і робить миттєвий пом'якшувальний ефект.

Лосьйон дуже легкий та швидко вбирається без жирності та липкості, але пару разів було що залишилось почуття липкості, особливо воно відчувалось на долонях. Хоча лосьйону я завжди беру однакову кількість 🤷‍♀️. В інших відгуках про це не говорили! Через деякий час вона сама проходить. З цієї причини я наношу його тонким шаром, кількості як на фото нижче ⬇️ мені вистачає на 2 руки майже до ліктів 😁 Товстим шаром наносити не раджу, інакше з цієї ж причини крем може почати трохи скочуватися. Тому витрачається він економно.

Наношу його як на руки так і на тіло, шкіра після нього м'яка, ніжна, зволоження мені від нього достатньо, але моя шкіра не дуже суха. Плівки на шкірі він не залишає. Сподіваюся, що магній у складі теж приносить користь 😜

А ви пробували засоби з магнієм? Які ваші улюблені?