Missmili

morning routine

morning routine

Вперше доглядати за обличчям почала в 13 років, пам’ятаю як мама принесла в подарунок набір косметики який призначений для проблемної шкіри і як я раділа такому догляду))

Моя шкіра так і залишилась проблемною,але з віком ще й додалися пігментні плями,перші зморшки та сухість

morning routine

Мій догляд міняється в залежності від потреб шкіри та пори року

Зараз шкіра найбільше потребує зволоження та захисту від сонця,тому вибір засобів був з урахуванням цих потреб

Ранковий та вечірній догляд має невеликі відмінності,ранковий має ухил до зволоження та захисту,а вечірній-очищення та відновлення

Зараз мій ранок починається вмиванням обличчя легкою пінкою від cosrx,потім наношу двуфазний тонер з комбучею від medi-peel який добре зволожує та готує шкіру до подальшого догляду,після чого наношу на вологе після тонера обличчя сироватку з гіалуроновою кислотою від Loreal-вона добре зволожує та помʼякшує шкіру.

Закриваю все легким флюїдом з spf 50 від Nivea-він має легку та нежирну консистенцію яка дуже доречна для догляду за шкірою влітку.

Також люблю використовувати патчі під очі від Mermade-які прибирають набряки та розгладжують шкіру,після чого для додаткового зволоження наношу крем під очі від Pyunkang Yul.

А ранок вихідного дня люблю починати з якоїсь масочки,глиняної,тканинної-не важливо,це вже просто ритуал!

От такий скромний набір використовую для догляду за обличчям)

Чи пробували ви щось з цього,і які у вас враження?