SomovaFM

Shine bright like a diamond з шимером від MODAY

Shine bright like a diamond з шимером від MODAY

Хто не любить блистати в софітах. Блиск шкіри привертає увагу та надає настрою. Тому шимер для тіла влітку стане тим самим помічником, який допоможе досягти ефекту "shine bright like a diamond".

Шимер від MODAY представлений в пластиковій пляшечці з дозатором і невеличким носиком. Формат 100мл дуже зручний та мініатюрний ,аби брати із собою на пляж чи у подорожі, при цьому доволі економічний.

Shine bright like a diamond з шимером від MODAY

Золотистий відтінок одразу помітен через прозору тару - ніби палящі піски сахари.

В складі має Алантоїн - що зволожує шкіру та навіть прискорює загоєння.

Шимер середньої густоти консистенції, він не розтікається по шкірі, його приємно наносити - наче живильне молочко. Ніяких розводів на шкірі він не залишає, навіть якщо ви не будете супер ретельно його розмазувати.

Я згадувала про економічність - одного натиску цілком достатньо аби розтерти на всю руку.

Блиски дуже маленькі не помітні оку, але блиск від них на шкірі виглядає неперевершено. Шимер не маслянистий і швидко схоплюється на шкірі, за рахунок золотистого відтінку шкіра стає наче трохи засмаглою. Та я уявляю, як би виглядав цей блиск на дійсно засмаглій шкірі - це має бути вау ефект.

Шимер не фарбує одяг, стійкість обіцяє бути до 15 годин. Але у душі він доволі легко змивається мочалкою, не залишаючи по собі ніяких розводів чи кольорової води.

Я в захваті від якості та блиску цього шимеру, на літо це просто знахідка, вже хочу випробувати його на засмаглій шкірі.