Pilirina 💛💙

Mixtura: українське диво у новому поколінні зволожуючих кремів

Mixtura: українське диво у новому поколінні зволожуючих кремів
Mixtura: українське диво у новому поколінні зволожуючих кремів

Регулярне використання відіграє важливу роль в антивіковому догляді за обличчям, оскільки сприяє розгладжуванню дрібних зморшок та запобіганню появі нових. Цей ефект досягається за рахунок кількох ключових механізмів.

Працює завдяки головному активу - низькомолекулярній гіалуроновій кислоті, яка є природним компонентом сполучної тканини людського тіла і здатна проникнути глибоко у шари епідермісу та наповнити клітини вологою. Він формує невідчутну вуаль, яка запобігає втраті вологи. Таким чином досягається довготривалий ефект зволоження, клітини будуть захищені від впливу зовнішніх факторів та зможуть працювати на збереження тонусу та здорового тонусу шкіри.

- підтримує гідробаланс епідермісу завдяки гіалуроновій кислоті у складі;
- утримує вологу та попереджає втрату корисних мікроелементів;
- пом’якшує шкіру та зволожує її;
- повертає пружність та еластичність;
- діє як антиоксидант, відбиваючи атаку вільних радикалів та запобігаючи ранньому старінню шкіри;
- розгладжує мімічні й вікові зморшки та попереджає їхню повторну появу;
- сприяє оновленню колагену шкіри;
- прискорює процеси регенерації та оновлення;
- підходить для усіх типів шкіри 20+.

Aqua, Cetearyl Olivate / Sorbitan Olivate, Coco-Caprylate / Caprate, Propanediol, Xylitylglucoside /

Anhydroxylitol / Xylitol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, D-Panthenol, Levulinic Acid,

Sodium Levulinate, Glycerin, Zn PCA, Natural Tocopherols, Low Molecular Weight Hyaluronic Acid.

У Mixtura воно розкішне. Але якщо мова йде про крем, то тут все продумане: важка баночка з темного скла, захисна мембрана, що відклеюється, як я люблю, бо впевненості, що на складі хтось не відкрив і не тицьнув туди пальця чомусь немає. Все заклеєно. До речі, вперше бачу, що український бренд турботливо кладе до крему лопаточку. Я тепер її частенько використовую у своїх відеооглядах. Тож за це щиро вдячна!

Природній. Приємний. Ледве відчувається на шкірі на етапі нанесення.

Не дивлячись на те, що маю комбіновану шкіру, ключовим моментом є те, що вона вікова. У свої майже 40 все-таки я більше полюбляю зволожуючі текстури, бо вже почала відчувати дискомфорт, сухість, іноді навіть лущення.

За текстурою крем живильний. У баночці виглядає щільним, але при контакті зі шкірою починає швидко танути. Щільність на ділянках обличчя лишається там, де вони найбільше потребують вологи. Після нанесення немає дискомфорного відчуття ніби на мене натягли маску - шкіра дихає.

Крем не забиває пори та не конфліктує з жодними активами. Помітила, що він є чудoвим кoмпeнcaтopoм для підтpимки бaлaнcу. Слугує класною підложкою під тональні засоби, які не скочуються та розносяться по ньому як ножем по маслу.

Признаюся, дивлячись на безпечний склад, трішки розношу його під шкірою очей. О, там він працює розкішно! Обожнюю таке живлення.

Крем для обличчя з гіалуроновою кислотою Hyaluronic Day Cream допомагає довготривало підтримувати рівень вологості моєї шкіри та візуально зміцнює шкірний бар'єр. Помітила, що тургор став підтягнутішим. Можливо, так спрацював тандем з іншими засобами. Але факт на обличчі.

Дуже задоволена якістю цього кремчику. Загалом, як і інших продуктів Mixtura. Купуючи цю косметику ви точно залишитеся задоволеними. Головне - правильно обрати засіб під свій тип шкіри.