Mila__Mi

Я так довго тебе шукала

Я так довго тебе шукала
Я так довго тебе шукала
Я так довго тебе шукала
Я так довго тебе шукала

Без крему для обличчя не обходиться жодна ранкова та вечірня рутина. Але як складно знайти якісний зволожуючий крем для проблемної шкіри, який буде гарно виконувати свої доглядові функції і при цьому не забивати пори і не викликати запалення.

Я пробувала багато різних кремів для обличчя в тому числі і від корейських і европейських виробників, але далеко не всі вони підходили моїй шкіри та нажаль не могли задовільнити всі мої потреби.

Але ось воно, ідеальний кремчик то, виявляється був зовсім поряд ...

Оформлення типове засобам бренду, воно лаконічне та дуже стильне 👀

Баночка виконана зі щільного темного/напівпрозорого скла. Це вже величезний +, адже це дуже важливо для збереження корисних компонентів засобу. + Напочатку крем мав захисну мембрану (я її вже трохи (ні не трохи), затерла до поки нарешті зробила фотографії 😁).

На баночці є наліпка з інформацією про склад та дату виробництва засобу. На сайті глянула, там вказано, що після початку використання, термін придатності становить 3 місяці. Такий короткий термін зберігання, ще раз доказує, що це натуральна косметика ⬇️

Також хочу відмітити, що бренд поклав в комплект лопатку для набору кремчику. Мені подобається такий турботливий підхід до клієнта (скажу вам, що не всі бренди так роблять). Лопатка біла, виконана зі щільного пластику і нею справді зручно брати крем з баночки і не лізти туди пальцями - дуже гігієнічно ☝🏻

Коко Каприлат (цетіол) - емолент рослинного походження.
Сорбитан оливат - виробляється на основі рослинної оливкової олії, захищає шкіру.
Пропандіол - зволожувач.
Акваксил - зволожувач, який здатний відновити водний баланс шкіри, усуває подразнення та лущення, вирівнює та згладжує мікрорельєф, підвищує кількість вологи у глибоких шарах епідермісу.
Олія виноградних кісточок - зволожує, розгладжує, знімає запалення та покращує структуру шкіри, вирівнюючи тон.
Цетеариловий спирт - емолент, пом'якшує шкіру.
Пантенол (провітамін В5) - загоює, зменшує почервоніння, зволожує, розгладжує, стимулює вироблення колагену, тим самим підвищує пружність шкіри.
Левулінова кислота - пригнічує ріст аеробних мікроорганізмів; надає засобам свіжого аромату.
Левулінат натрію - пом'якшувач, зволожувач, отриманий з крохмалю та рослинного інуліну.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Цинкова сіль - активний себорегулятор, підходить для комбінованої та жирної шкіри схильної до акне.
Натуральний токоферол (віт. Е) - антиоксидант, укріплює імунітет шкіри та стінки судин, покращує стан шкіри, надає їй природнього сяйва та пружності, захищає від ультрафіолетового випромінювання.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота - зволожує та утримує вологу зсередини, робить шкіру гладкою та пружною, пом'якшує та заспокоює; підходить для всіх типів шкіри.

Дууже гарний склад у цього кремчику👌🏻. Насправді не часто можна зустріти крем для обличчя з таким добрим складом і прийнятною ціною.

Аромат свіжий, рослинний (зеленно-квітковий) та дуже приємний. Після нанесення відчувається на шкірі ще деякий час, але взагалі не викликає дискомфорту та не набридає.

Колір білий.

Консистенція однорідна, легка, але поживна.

Крема для обличчя зазвичай завжди наношу поверх тоніку/тонеру, сироватки, або поверх тоніку в поєднанні з сироваткою.

Даний крем можна просто нанести на тонер, або ж на сироватку і цього буде достатньо. Тобто з ним не потрібно попередньо робити декілька шарів зволоження, бо він на всі 100% виконує свої зволожувальні функції і при цьому не обтяжує шкіру.

Він доволі легко розподіляється та поглинається шкірою буквально за кілька хвилин, не залишаючи відчуття жирної плівки.

💦 Шикарне зволоження шкіри на глибокому рівні (навіть після матуючого/себорегулюючого тоніку) + добре пом'якшення

💦 Розгладжує шкіру, підвищує її пружність та еластичність

💦 Заспокоює шкіру та вирівнює тон

💦 Повертає природнє сяйво шкіри (без надмірного жирного блиску)

💦 Захищає шкіру від подразників навколишнього середовища

💦 Не забиває пори та НЕ залишає відчуття жирної плівки на шкірі

💦 Добре контактує з тональною основою, не скочується

Цей крем допоміг відновитися моїй шкірі, після зими та опалювального сезону. Він наситив її необхідною кількістю вологи, прибрав сухість та місцеве лущення, покращив загальний стан шкіри (а моя шкіра проблемна і є постакне), не обтяжував та не забив пори.

Ну хіба це не знахідка? Я дуже ним задоволена і однозначно можу його рекомендувати 🩵

Дякую всім за увагу 🫶🏻