Vikulyk

Крем для довготривалого зволоження з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою

Крем для довготривалого зволоження з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою

Після тривалих пілінгів, чисток, різних інших агресивних процедур я дбаю про зволоження шкірного покриву і стараюсь максимально запобігти зневодненню, яке колись у мене було, тому користуватись живильними кремчиками, як от герой посту і стараюсь не пропускати.

Агресивні процедури у косметологів я уже не роблю давно, але мені здається, що все одно кордон доволі тонкий і хороше зволоження потрібно завжди, в результаті в мене практично не має лущень і колір обличчя не тьмяний.

Крем для довготривалого зволоження з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою

Природа наділила мене комбінованованим типом шкіри, вона схильна до висипань, але про зволоження я не забуваю ніколи, адже краще попепедити зморшки, ніж потім з ними боротись, мене підкупило, що у складі присутня низькомолекулярна гіалуронова кислота, яка проникає глибше в шкіру і надає хороше зволоження та профілактику від зморшок.

В мене уже є залом між бровами, ще з дитинства я часто хмурила брови і тепер такий недолік мене переслідує, тому тут тільки ботокс, а от для якихось дрібних зморшок цей крем буде слугувати профілактикою.

Після використання шкіра гладенька, вона більш пружна і добре зволожена. На моїй схильній до акне типу шкіри не провокує нових висипань чи забитих пор, вони ітак завжди зімною, в залежності від циклу , але при неправильно підбраному догляді можуть мене добряче тероризувати, тому коли бачу яких 5 висипань в цей період ще дуже радію, що не 20.)

Колір у нього білосніжній, текстура однорідна, без будь-який вкраплень чи комочків. При нанесенні крем наче емульгує, особливо це помітно, якщо нанести багато, цікавий ефект, не часто спостерігаю, але мені це ніяк ненадокучає.

Ним можна користуватись двічі на добу, для мене він достатньо живильний, добре вбирається, проте шкіру не обтяжує і немає відчуття липкості, тільки гарне здорове сяйво.

Склад включає багато корисностей:

🌱Цетеариловый Оливат-зволожує і пом‘якшує шкіру.

🌱Пропандіол-корисною маленькою молекулою, яка знайшла застосування як засіб для кондиціонування шкіри, зволожувач

🌱Низькомолекулярна гіалуронова кислота-глибоко проникає в шкіру, візуально зменшуючи зморшки.

🌱ОЛІЯ ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ-антиоксидант, має виражену зволожуючу дію.

🌱ПАНТЕНОЛ-проникаючи у шкіру, здатний зв'язувати молекули води, це виявляє його потужні зволожуючі властивості.

🌱Левулінова кислота- Він підвищує ліпідну текучість дермального бар’єру, допомагаючи іншим інгредієнтам проходити через нього та підвищуючи повну ефективність формули.

🌱Гліцерин-це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.

Також не можу не зауважити про красиву склянну, лаконічну баночку, до якої йде лопаточка, щоб діставати крем, не використовуючи руки, але не завжди я цього дотримуюсь.)

Я вважаю, що ціна тут доволі нормальна відносно ринку, зате досить хороше живлення і шкіра каже: дякую! 😉