Катруся✨

Inebrya - бюджетний професійний догляд, у який я закохана

Inebrya - бюджетний професійний догляд, у який я закохана

Вперше стикнулася з цим брендом в перукарні, коли майстер порекомендувала мені молочко для вкладання хвилятого волосся. Вирішила спробувати і не прогадала - я наносила його і на вологе волосся для формування кучерів і на сухе для усунення електризації та пухнастості, результат завжди був таким, якого я прагнула. Молочко зовсім не жирнить волосся і не склеює, а зволожує та робить слухняним)

З шампунем я познайомилась десь півроку тому, довго шукала те, що мені потрібно (у мене нормальна шкіра голови, але саме волосся хвилясте і якесь комбіноване)). Цей шампунь на диво виявився тим, що мені потрібно, я отримала якісне очищення шкіри голови (промиваю я голову один раз!) і гарне очищення волосся. Мені достатньо його помити, розчесати поки вологе і все, далі волосся вкладається саме по собі (і у 90% випадків реально класно!).

Флюїд відкрила для себе нещодавно, так як вже довіряю бренду і не боюсь експериментувати. Наношу його на вологе волосся для формування кучерів (тільки не на корені!). Офігенно пахне + робить гарний завиток, а на дотик волосся після нього таке ніжне і гладеньке, домашній салон краси.

Діліться засобами цього бренду, які пробували, можливо відкрию для себе ще щось класне)

Inebrya - бюджетний професійний догляд, у який я закохана