YuliHrytskoff

Гель для душу "Айріш кава" Dushka

Гель для душу "Айріш кава" Dushka

Я дуже люблю доглядову косметику з натуральним складом, а коли вона ще й має "смачні" аромати - то продукт неодмінно має опинитися в мене)

Я вже неодноразово купувала продукцію від ТМ Dushka - деякими з них я була задоволена, деякі викликали розчарування. Нещодавно я вирішила спробувати Гель для душу "Айріш кава" від Dushka і залишилась страшенно розчарованою! А чому - розповім у даному дописі.

Дизайн засобу, звичайно, дуже симпатичний - гель поміщений у прозорий пластиковий флакон, крізь який можна розгледіти всю красу гелю.

Флакон оснащений дозатором - це дуже зручно! Однак у мому флаконі дозатор виявився неробочим (дане питання було вирішене з менеджерами Мейкапу). Нажаль, на цьому сюрпризи не закінчились...

Як завжди, розбір самого засобу завжди починаю з аналізу складу. Він у даному гелі дійсно порадував - практично всі компоненти природнього походження, плюс до нього додано велику кількість масел (наприклад, макадамії, оливкове, мигдальної кісточки) та інших доглядаючих речовин. Однак неоднозначно із Феноксиетанолом - все ж таки це консервант, який потенційно може викликати алергічні реакції та подразнення шкіри... Але, в принципі, це не такий вже й страшний складник, тому закриваю на нього очі, але вважаю за потрібне попередити...

Консистенція гелю рідкувата, трішки розслоюється. Поки донесеш гель до тіла - половина витікає з долоні, обляпуючи ванну... Неприємно!

Колір. Гель складається з трьох шарів різних кольорів - коричневого (в ньому містяться перемелені кавові зерна), бежевого та білого. По мірі переходу з одного шару до іншого - кольори трохи змішуються. Всі шари мають одтнаковий запах. Однак, не зовсім зрозуміла, для чого до гелю додані ті перемелені кавові зерна - жодного ефекту, окрім замащування ваннни, вони не дають! Мова не може йти навіть не те щоб про скрабування, а й про пілінг... Ну таке... Як на мене - краще було б без тих зерен!

Запах. Даний момент - моє найбільше розчарування у даному гелі! Гель має ну дуже слабовиражений запах кави (такої... дешевенької!) і десь вдалечині проскакують нотки мигдального лікеру... Все би нічого, нехай би був аромат слабовираженим, але ж і його перебиває запах якогось старого прогорклого масла (неякісні старі компоненти?)! Через це користуватись гелем, м"яко кажучи, неприємно! Добре, що хоч запах гелю на тілі після душу не залишається...

Піниться гель не дуже інтенсивно, у зв'язку з чим (окрім рідкої консистенції) розхід виходить дуже великим! В мене даний гель закінчився за рекордно короткий період - через 3 тижні з моменту покупки (зазвичай, одного флакону гелю для душу мені вистачає мінімум на 2-3 місяці). Але це і добре, так як користуватися даним гелем зовсім і не хотілося, але викинути було шкода - все ж таки він не дешевий...

Змивається легко, мильної плівки на шкірі не залишає.

Очищає шкіру посередньо.

Другий плюс в даному гелі - абсолютно не сушить шкіру (видно, за рахунок масел у складі).

Алергії, подразнення чи будь-якої іншої негативної реакції гель у мене не викликав.

скажу, що Гель для душу "Айріш кава" Dushka - для мене виявився абсолютно провальним продуктом! Рекомендувати його тільки через гарний зовнішній вигляд і непоганий склад вважаю абсурдним! Тому ні, ні і ще раз ні!!!