Ліфтінг-крем з пептидами та 12% ніацинаміду Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Cream Pro
Новинка від Medi-peel
Як поціновувачка бренду Medi-peel, я не могла не спробувати їхню нову серію Vitanol.
Крем з пептидами та ніацинамідом має досить щільну текстуру, більш схожу на бальзам, але я такі структури дуже люблю. Наноситься та розподіляється легко, без зайвого натиску та тертя для шкіри. Я маю суху, чутливу шкіру, тому в мене крем поглинається досить швидко і залишає лише дуже приємне сяйво.
Колір крему жовтенький.
Аромат приємний, ніби парфуми, відчутний досить довго, але мені це не заважає, просто потрібно час, щоб звикнути. Бо інший мій крем від Medi-peel, майже без запаху і вивітрюється за декілька хвилин.
Упаковка стильна з якісного пластику. Має захисну кришечку. Лопатка для крему не йде в комплекті.
Ефект помітний! За 3 тижні використання крему у вечірній рутині разом з сироваткою я помітила, що шкіра стала світлішою і тон вирівнявся, постакне проходять швидше. Шкіра виглядає помітно краще. Дуже гарно видно антиейдж дію, моя міжбровка зменшилася (раніше я додатково зволожувала цю зону, але тепер не потрібно). Пори трішки звужує.
Я боялася, що високий вміст ніацинаміду 12% може спровокувати подразнення, але в моєму випадку шкіра відреагувала добре, лише декілька днів відчувала легке печіння (але ж я використовувала разом з сироваткою 20%). Алергії, подразнення, сухості, комедонів не викликав.
До складу освітлюючого крему для обличчя MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol Cream PRO входить:
♡ Вітамінний комплекс (A, E, F, K)
♡ Ніацинамід 12%
♡ 9 Пептидів
♡ Ектоїн
♡ Екстракт камелії та гранату
♡ Олія жожоба, оливкова та кокосова олії.
Виробник обіцяє результати після застосування:
- зменшення видимості пігментних плям;
- більш рівний і сяючий тон шкіри;
- поліпшення текстури та еластичності шкіри;
- значне зменшення дрібних ліній та зморшок;
- глибоке зволоження та живлення шкіри;
- відновлення захисного бар'єру шкіри;
- зменшення запалень та почервоніння;
- відновлення молодості та здоров'я шкіри.
Висновок: Я задоволена цим кремом і можу його рекомендувати. Хороша новинка🥰
Коментарі (0)