krutoguuz

ДОГЛЯД, ЯКИЙ ВИКЛИКАВ "ВАУ" ВРАЖЕННЯ

ДОГЛЯД, ЯКИЙ ВИКЛИКАВ "ВАУ" ВРАЖЕННЯ

Після стрижки я вирішила рішуче взятися за якість волосся та максимально утримувати його сяючим, блискучим та м'яким. Моя увага пала на бренд MODAY, бо подружка вже дуже довго радила їхню Відновлюючу маска-бальзам для волосся "Кашеміру" і як була в гостях спробувала її і захотіла її. Але при покупці звернула увагу на їхні новинки для холодного відновлення.

Довго не думаючи, догляд в мене і ось що я можу вам сказати ⬇️

Призначення: відновлення, живлення, зволоження, очищення

Шампунь від MODAY має консистенцію рідкого гелю та дуже добре пітиться, він прозорий з білим відтінком.

Основні складники:

• Лагідний очищувач, похідний від кокосової олії: Зменшує потенційну подразливість сульфатів, надає шампуню кремову піну та допомагає додатково зволожити волосся.
  • Емолент з кокосової олії:Дарує волоссю неймовірну м'якість та гладкість, полегшуючи розчісування та стайлінг.
  • Молочна кислота:Регулює рівень pH шампуню, допомагаючи підтримувати кислотно-лужний баланс шкіри голови, має зволожувальні властивості.

Шампунь розроблений на основі італійської формули та унікального гідрофільно-гідрофобного принципу дії. Завдяки міцелярним структурам, шампунь ефективно видаляє бруд, жир та інші забруднювачі з поверхні шкіри та волосся.

Аромат в нього присутній і досить приємний, віддає солодуватими нотами з якимось мускусом.

Маска має густу та кремову текстуру, яка приємно розпридіється і її треба потримати на волоссі 10 хвилин.

Основні складники:

• Масло ши (Butyrospermum Parkii Butter):Натуральний зволожувач, багатий на жирні кислоти та вітаміни. Глибоко живить і відновлює волосся, робить його м'яким і блискучим.
  • Ніацинамід (Niacinamide):Вітамін B3, який покращує циркуляцію крові у шкірі голови та сприяє здоров'ю волосяних фолікулів.Мигдальне масло (Prunus Amygdalus Dulcis Oil): Легке масло, що проникає у структуру волосся, забезпечуючи живлення і зміцнення. Відоме своїми зволожуючими та пом'якшувальними властивостями.
  • Сечовина (Urea):Зволожувач, який допомагає зберігати вологу в волоссі, робить його гладким та більш еластичним.

Маска холодного відновлення, збагачена маслом ши та мигдалю, забезпечує глибоке живлення та відновлення для всіх типів волосся. Формула з ніацинамідом підтримує здоров'я шкіри голови та сприяє сяйву волосся.

Вона легка у використанні і забезпечує видимий ефект уже після першого застосування. Засіб робить м'яким, блискучим та еластичним навіть сухе та пошкоджене волосся. Хоча в мене не дуже сухе, але багато пошкодженого, але його стан значно покращився.

Аромат маски дуже приємний, трішки солодкуватий.

На відео я знімала ДО та ПІСЛЯ першого використання. І вже тоді були помітні зміни, з кожним разом волосся стає більш приємнішим та м'якшим і його хочеться постійно чіпати. Воно ніби наповнюється та сяє, в мене такий досвід вперше і я дуже приємно вражена.

Знайомі з доглядом для волосся від бренду MODAY?