getejra

Порівняння коричневих каялів від Bless та Lamel

Основна відмінність каяла від звичайного контурного олівця – піддатлива і м'яка текстура. Він залишає жирний і чіткий слід. Під час заточування через м'якість може обламуватися, тому щоб уникнути таких складнощів, можна попередньо помістити каял у морозилку, щоб охолодити стрижень.

Завдяки м'якій, кремово-вологій текстурі за допомогою каяла можна чітко промальовувати слизову, не вдаючись до натиску. Навіть за найменшого дотику він залишає насичену за кольором лінію.

У мене вже був коричневий каял від Lamel та я ще вирішила замовити від Bless, оскільки прочитала багато схвальних відгуків.

Гелевий олівець дуже зручний та багатофункціональний у використанні. Навіть новачок зможе зробити гарну і легку стрілку. Дизайн у обох мінімалістичний та чимось схожий. Олівець не механічний (тому одразу шукаємо хорошу точилку,
яка не буде ламати олівець), закривається ковпачком. На самих олівцях надрукована уся необхідна інформація.

У обох насичені кольори, наносяться легко , застигають не одразу, тому є час зробити форму чи розтушовати. Стійкі, не спливуть навіть в спеку, мʼякі та дуже стійкі, як для слизової, так і гарних стрілок, які чудово тушуються пензлем. Жирненький грифель не травмує ніжну шкіру очей.

Кольори насичені темно- коричневі, для мене найуніверсальніші з усієї гамми, тому що можна використати і для губ. Суб'єктивно для мене 402 ламель приємніший ніж 403 блесс, оскільки він не має рижинки, хоча при нанесенні на очі я вже її не помічаю, для мене 402 це класичний холодний коричневий, без рудини - колір чорного шоколаду.

Через 20 хв після нанесення протерла пальцями по шкірі і тут, як бачимо, ламель програє - він розтирається. На другому фото олівці після молочка для демакіяжу - одразу стає зрозуміло,чому блесс значно стійкіший). Але міцелярка стерла все ідеально.

Вперше спробувала коричневу туш - тепер не впевнена, що повернусь до чорної. Дуже мʼякий та затишний погляд з нею. Це моя перша туш від ейвелін, не одразу звикла до щіточки, але в загальному мені сподобалась, нагадала мені Givenchy, якою я користувалась в студенстві.

Maybelline New York я замовила ще весною і не вельми ним задоволена, думаю що відтінок 00 для мене занадто світлий і не перекриває синці, але у нього дуже легка та ніжна текстура. Консилер Bless вирішила спробувати із-за величезної кількості позитивних відгуків. Мені не дуже зручний пензлик у нього, тому я спочатку наношу засіб на долоню, а з неї вже пальцями вбиваю під око. Дууууже щільна текстура та вражаюче перекриття. Для мене він поки став улюбленцем.

Не найкращий ефект, який був на моїх віяк, але прекрасний для макіяжу на щодень. Трохи обсипалась одразу після нанесення (думаю, що то зайві частинки, які залишались на кінчиках вій), протягом для більше не обсипалась.

Поки тестувала каяли та туш було вирішено спробувати і бігудь. Так як не планувала писати про нього допис - не робила фото спеціально, але мене так вразив результат, що вирішила включити це сюди)

я в шоці, що з першого разу вийшли гарні кудрі. Накручувала на трохи вологе волосся, десь 70%, та ходила з ним кілька годин, доки волосся не висохло. Думаю, що спати з ними трохи незручно, хоча триматись кудрі повинні довше. Великий плюс, що без пошкодження волосся температурою та немає липучок, які видирають волосся. І, мабуть, необхідно додатково використовувати якусь пінку, бо за кілька годин воно вже залишилось ледь-ледь хвилясте.