Hrystja__

Що нового в Catrice?

Що нового в Catrice?

Олійка для губ з охолоджуючим ефектом. Це новинка, про яку ще мало хто говорить.

Олійка має металевий аплікатор...він тепер дуже популярний. І саме за рахунок нього відбувається ефект охолодження. Це звичайна олійка, не максимайзер.

Закручується на пластикову кришечку. Аплікатор широкий, ним зручно наносити блиск...ну і холодний, звісно😆. Єдине, що він якось важко наноситься. Я навіть спочатку думала, що він закритий в тюбику. Надіюсь, з часом стане легший в використанні.

Є три відтінки: ягоди, оранжевий і лимон. Я собі обрала лимон, бо він без відтінку, тільки блиск. Інші мають колір. Запах лимонний. Склад досить непоганий. Ціна ~200 грн.

Олійка класно зволожує губи, не липка, не розтікається. Блискітки переливаються.

До речі, за рахунок текстури, олійка мені значно краще створює ефект збільшених губ, ніж це робив максимайзер. При цьому нема не комфортних відчуттів.

Мені олійка сподобалась, навіть дуже. Вона ідеальна для літа. Свої функції виконує чудово. Буде доречною під будь-який макіяж. Головне, нема обтяження і маски. Саме на ці критеріЇ я найбільше звертаю увагу.

Що нового в Catrice?
Що нового в Catrice?
Що нового в Catrice?
Що нового в Catrice?
12 серпня, 2024
Hrystja__
12 серпня, 2024