Знахід ка для мене серед недорогих тоніків для обличчя.
Зволожуючий тонік для чутливої сухої та зневодненої шкіри обличчя від бренду Dermedic.
Всім привіт. Чи чули ви раніше щось про бренд Dermedic? Я ні. Інтернет класна штука, яка дає можливість дізнаватися для себе багато корисної інформації в бюті сфері, так я і натрапила на інформацію про цей бренд.
Ось що я прочитала на сайті MAKEUP:
- Dermedic – польський косметичний бренд, який є власністю компанії Biogened. Виробником є велике фармацевтичне підприємство, засноване в 1949 році. У перше десятиліття 2000-х компанія задумалася про створення лінійки власної косметики, яка забезпечуватиме не лише дбайливий догляд за шкірою та волоссям, а й виконуватиме ряд оздоровчих функцій.
- Продукція бренда Dermedic сьогодні є найпопулярнішою аптечною косметикою у Польщі, а також добре відома фахівцям та споживачам як у Києві, так і по всій Україні. У своїх відгуках вони підкреслюють високу ефективність, абсолютну гіпоалергенність, натуральний склад та різноманітність модельного ряду.
Ось так от)
Раніше для мене фаворитом в плані звололоження виступав тонік від бренду Bielenda, той котрий з гіалуроновою та молочною кислотами, купувала його вже незкінченну кількість разів а тепер на першу позицію піднявся саме цей.
В минулому пості про бюджетний тонер https://club.makeup.com.ua/post/46270/ ( кому цікаво переглянути), я вже писала яка в мене шкіра і як реагує на ті чи інші засоби для обличчя.
Після цього ж тоніку я одразу відчуваю заспокоєння і зволоження шкіри, ефект зволоження відчутно відразу ж і він пролонгований, шкіра стає м'яка на дотик, тонік не викликає ніяких подразнень, на верх наношу також крем з цієї лінійки в тандемі це супер результат.
Тестую його вже тиждень і сказати що я задоволена - це нічого не сказати.
Для тих дівчаток і хлопчиків в яких шкіра такого ж типу як у мене - рекомендую спробувати, а я ще з задоволенням спробую і сироватку зволожуючу від цього ж виробника, думаю на прохолоду буде супер якщо використовувати всю лінійку.
В наступному дописі напишу про крем з цієї ж лінійки. Спойлер), ним я також задоволена.
Дякую всім хто завітав. До зустрічі любі.
Коментарі (0)