Olena_

Знахідка для мене серед недорогих тоніків для обличчя.

Всім привіт. Чи чули ви раніше щось про бренд Dermedic? Я ні. Інтернет класна штука, яка дає можливість дізнаватися для себе багато корисної інформації в бюті сфері, так я і натрапила на інформацію про цей бренд.

Ось що я прочитала на сайті MAKEUP:

• Dermedic – польський косметичний бренд, який є власністю компанії Biogened. Виробником є велике фармацевтичне підприємство, засноване в 1949 році. У перше десятиліття 2000-х компанія задумалася про створення лінійки власної косметики, яка забезпечуватиме не лише дбайливий догляд за шкірою та волоссям, а й виконуватиме ряд оздоровчих функцій.
  • Продукція бренда Dermedic сьогодні є найпопулярнішою аптечною косметикою у Польщі, а також добре відома фахівцям та споживачам як у Києві, так і по всій Україні. У своїх відгуках вони підкреслюють високу ефективність, абсолютну гіпоалергенність, натуральний склад та різноманітність модельного ряду.

Ось так от)

Раніше для мене фаворитом в плані звололоження виступав тонік від бренду Bielenda, той котрий з гіалуроновою та молочною кислотами, купувала його вже незкінченну кількість разів а тепер на першу позицію піднявся саме цей.

В минулому пості про бюджетний тонер https://club.makeup.com.ua/post/46270/ ( кому цікаво переглянути), я вже писала яка в мене шкіра і як реагує на ті чи інші засоби для обличчя.

Після цього ж тоніку я одразу відчуваю заспокоєння і зволоження шкіри, ефект зволоження відчутно відразу ж і він пролонгований, шкіра стає м'яка на дотик, тонік не викликає ніяких подразнень, на верх наношу також крем з цієї лінійки в тандемі це супер результат.

Тестую його вже тиждень і сказати що я задоволена - це нічого не сказати.

Для тих дівчаток і хлопчиків в яких шкіра такого ж типу як у мене - рекомендую спробувати, а я ще з задоволенням спробую і сироватку зволожуючу від цього ж виробника, думаю на прохолоду буде супер якщо використовувати всю лінійку.

В наступному дописі напишу про крем з цієї ж лінійки. Спойлер), ним я також задоволена.

Дякую всім хто завітав. До зустрічі любі.