Парфумована вода Mauboussin Pour Elle Travel Spray
Аромат про цитрусові карамельки та широке поле квітів 💐
Обирати мініатюри ароматів дуже зручно, останнім часом беру саме їх. І вистачає надовго, і кинути у сумочку хочеться, бо не займає багато місця. Особливо полюбляю квіткові аромати, такі ніжні і жіночні. Тому свій вибір віддала саме цьому аромату.
Дублюю його піраміду:
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Ревінь, Червоні ягоди
Нота серця: Гарденія, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Карамель, Сандалове дерево
Мої відчуття і враження. Тут же про стійкість
Від багатьох чула критику ароматів усіх засобів бренду, нібито вони мають запах бабусиних парфумів. Стосовно цього можу частково погодитися, адже при першому вдиху я відчула щось схоже на бабусину косметику, таку помаду, яка стояла біля дзеркала у коридорі, знаєте? 😅
Однак ця нотка дуже швидко розвіюється.
Натомість більш чіткою стає цитрусова свіжість, не кислинка як у фруктів, а саме свіжість від цвіту. Практично відразу до нього долучаться карамель, зовсім не приторна, ніжна. Ці ноти наче зливаються в одне ціле і я відчуваю кисленькі лимонні й апельсинові карамельки. Дуже смачно і зовсім ненав’язливо.
Буквально хвилина-дві і в гру ароматів вступає букет квітів, де найяскравішими є жасмин, а трохи далі вітер розвіює пелюстки троянди. І так, хоч троянду не люблю, тут вона дуже доречна і м'яка, не перебирає на себе головну роль. Насправді цей букет розпізнати доволі складно, як і розкласти аромат на ноти, бо якщо коротко, то це флероранж, карамель і ще багато квітів.
Аромат пудровий, ніжний, трохи теплий. Пріоритетно КВІТКОВИЙ.
У базі відчувається амбра і сандал - ноти, що подарують спокій, створять теплу атмосферу.
Для мене він здався настільки універсальним, що із задоволенням використовуватиму у будь-яку пору року, але звісно така квітковість найбільш доречна все ж таки напевно у теплу пору.
Він не набридає абсолютно. Його я наношу і тоді, коли поспішаю і знаю, що можу обрати безпрограшний універсальний варіант.
Також він подобається чоловікам. А ще впевнена, що сподобається більшості дівчаток.
Стосовно стійкості: 4-5 годин я впевнено відчуваю його на собі, а згодом він стихає і так до абсолютного зникнення.
Мені подобається цей стильний мініатюрний флакон 20 мл, який запросто носити з собою заради поновлення парфуму.
Запакований був спочатку у картонну подовгувасту коробочку у персикових тонах, як і власне, сам флакон з парфумами.
Надалі планую познайомитися з іншими парфумами бренду)
Коментарі (0)