ksnklb

So Beautiful

So Beautiful

Побачивши на сайті дифузори MarcelaVictoria, я дуже зраділа, адже раніше вони мене приємно дивували своїм гарним та стійким звучанням, тому при покупці у мене не було сумнівів.
Візуально цей дифузор може стати прикрасою будь-якої кімнати: він квадратний, з приємними чорними узорами, об'єм 100ml. Палички білі, ротангові, у комплекті 4-и штуки, я використовую 2-і.
Аромат дуже приємний та перекриває інші запахи, він квітковий (окремі квіти тут не чути, просто гарний, свіжий букет), з ванільними, пудровими нотами, додає затишку та атмосфери кімнаті.

За атмосферою це наче читання французької класики, прохолодним літом у затишному будинку, оточеному різноманітними квітами, з гарячим чаєм та мріями.

Інтенсивність аромату можна контролювати за допомогою кількості паличок у дифузорі. Раз у кілька днів палички краще перевертати, щоб чути аромат.
Кількість рідини, що на фото, залишилась після 3-х тижнів використання, тому думаю, що цей аромадифузр може сміливо простояти місяць.
Загалом, я задоволена цим дифузором як візуально (можливо, залишу собі скляну ємність для рефілів), так і за звучанням.

So Beautiful