Мої новинки від корейського бренду Skin1004
Тестую нові засоби від перевіреного бренду
З брендом Skin1004 в мене давно вже склалися дружні стосунки. Тому, я завжди з цікавістю та задоволенням приступаю до тестування їх новинок. І цей раз не став винятком. Що ж цікавого мені довелося тестувати? 🤭
🌱 Madagascar Centella Quick Calming Pad - в мене був схожий продукт, але у форматі тонеру. Активні компоненти: гіалуронова кислота, пантенол, центелла, цинк очищують та за спокоюють подразнену шкіру, усуваючи подразнення та забезпечуючи шкірі глибоке зволоження. Педи можна використовувати як тонко або як локальну маску для більш вираженого заспокійливого ефекту.
🌱 Madagascar Centella Tea-Trica Soothing Sun Milk - сонцезахисний крем у форматі молочка. Хімічний сонцезахисний крем з максимальним фактором SPF 50+ PA++++ до складу якого входять листя чайного дерева та центела азійська. Молочко має легку текстуру, даруючи шкірі захист від сонця та глибоке зволоження. Швидко вбирається шкірою, але залишає по собі легке сяяння.
🌱Madagascar Centella Soothing Cream - заспокійливий крем для обличчя, активними компонентами якого є імбир, гіалуронова кислота, какао, кераміди, м'ята, центелла, цераміди, цинк. Крем миттєво поглинається шкірою, має освітлювальний ефект, бореться з акне та зволожує шкіру.
А ви знайомі з брендом Skin1004?
Коментарі (0)