SHENKO
Мій перший твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Flowers" 🌸
Про тверді шампуні я чула давно, але не звертала на них увагу. Скоріш за все, я вважала, що це приблизно ж те саме, що помити голову звичайним милом (через їх зовнішній вигляд).
🌸Поговоримо про те, чому твердий шампунь від Shenko, краще зі рідкі?
- Твердий шампунь не містить води. Отже, не має у складі консервантів, стабілізаторів, емульгаторів, загущувачів, барвників і тд.
- Має у складі набагато більше корисних та необхідних інградієнтів, для здоров'я шкіри голови та волосся.
- Рослинні компоненти, олії, вітаміни, екстракти, пудри трав, глини, зволожуючі та відновлюючі комплекси.
- Приємний аромат.
🌸Опис - Подаруйте волоссю свіжість і повітряну легкість із шампунем Flowers бренду Shenko. Засіб у твердому брусковому форматі має щадну мийну формулу, яка дбайливо взаємодіє з локонами. Він дарує порцію живильної вологи і насичує завитки безліччю корисних мікроелементів завдяки натуральному рослинному складу. За регулярного використання волосся потішить вас природним блиском і сяйвом, як ніколи раніше.
🌸Особливості Shenko Flowers Shampoo:
- оригінальний дизайн у форматі твердого мила, прикрашеного трояндою;
- має приємний аромат ефірних олій жасмину і герані;
- ретельно видаляє різного роду забруднення з волосся і шкіри голови завдяки очищувальній основі з білої глини, кокосової олії та трояндової пудри;
- зберігає оптимальний рівень рН, запобігаючи сухості і ламкості;
- дарує гладкість і шовковистість;
- спрощує розчісування й укладання;
- збагачений олією макадімії, маслом ми та вітаміном Е, які дарують щедре живлення від коренів до кінчиків;
- Д-пантенол гарантує зволоження і реанімує пошкодження волосяної структури;
- біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів має антиоксидантні властивості, створює невидимий захист від факторів довкілля.
У мене нормальний тип волосся. Мию я його раз на 2 - 3 дні. Тому підібрали такий варіант.
🌸Пакування - твердий шампунь знаходиться у дуже гарній коробці рожевого кольору зі стильним, мінімалістичним дизайном та логотипом бренду. На звороті коробці містить опис, спосіб застосування, склад, термін придатності та виробник. Сам брусок обгорнений (фото прикріпляю). До речі, дуже зручно, що шампунь невеликого розміру. Це добре економить місце, а також зручно брати з собою в подорож.
🌸Характеристики - Шампунь на вигляд як брусок мила. Він коричневого кольору, невеликий за розміром. Зручно лягає в руці.
🌸Об'єм - 25 г. Також можна обрати 50 г.
🌸Розхід - об'ємом у 25 г мені вистачило твердого шампуня на місяць використання (мила волосся раз у 2 - 3 дні).
🌸Аромат - приємний, квітковий. Тривалий час залишається на волоссі.
🌸Склад - Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Cocamidopropyl Betaine, Pink clay, Rosa Damascena Flower Water, Kaolin, Butyrospermum Parkii (Shea) oil, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols, Inulin, Sorbitol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed oil, Rosa damascena flower powder, Pelargonium Graveolens Leaf Oil, Jasmine Grandiflorum Essential Oil.
Хочу його розібрати детально (кожен елемент), щоб продемонструвати наскільки він супер.
🟢Sodium Cocoyl Isethionate - безпечно. Кокоїл ізетіонат натрію являє собою складний ефір натрієвої солі або жирну кислоту, отриману з кокосової олії. Він використовується в косметиці та засобах особистої гігієни в якості поверхнево-активної речовини і часто зустрічається в засобах по догляду за волоссям, таких як шампуні, через його здатності змішувати воду з олією і брудом, що дозволяє легше їх змивати. Як поверхнево-активна речовина, вона створює відчуття вологи, розчиняє олії і зменшує поверхневий натяг, а також може сприяти піноутворенню. Його розкішна піноутворююча здатність і кондиціонуючі ефекти додають волоссю і шкірі відчуття зволоження, м'якості і шовковистості.
🔵Sodium Cocosulfate - допустимо. Кокосульфат натрію отримують з кокосової та пальмової олії, тому він перевершує продукт на основі нафти. Кокосовий сульфат натрію схвалений COSMOS і створить насичену очищаючу піну в продуктах для догляду за волоссям і шкірою, залишаючи шкіру чистою та м’якою, додаючи волоссю блиску.
🔵Cocamidopropyl betaine - допустимо. Амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «натурального» напрямку.
Pink clay - рожева глина.
🟢Rosa Damascena Flower Water - безпечно. Масло троянди і дістіллат троянди багаті антиоксидантами - молекулами. Рожева вода також багата вітамінами і мінералами, має бактерицидну та антиалергічну дію. Має заспокійливу властивість.
🟢Kaolin - безпечно. Біла, або китайська глина. Використовується як наповнювач, роздільник, освітлювач, абсорбент, носій у композиціях декоративної косметики, масках для обличчя. Нетоксичний.
🟢Butyrospermum Parkii (Shea) oil - безпечно. Олія ши, карите. Жирне масло, одержуване з м'якоті кісточок плодів дерева карите. Основні компоненти – тригліцериди олеїнової (40-45%), стеаринової (35-45%), пальмітинової та інших насичених жирних кислот. Характеризується відносно високим вмістом жирів, що не омиляються (до 17%), у тому числі токоферолів, тритерпенів. стероїдів та ін, що визначає антиокислювальну та регенеруючу активність олії, фотозахисні властивості. Хороший емолент, живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості.
🟢Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols - безпечно. Біоліпідний комплекс.
🟢Inulin - безпечно. Це розчинне рослинне волокно, яке у великих кількостях міститься в корені цикорію, а також приблизно в 36 000 інших рослин! Пребіотики в догляді за шкірою може бути видатною для поліпшення захисту поверхні шкіри, забезпечуючи шкірі те, що їй потрібно, щоб зберегти свій бар'єр недоторканим, гладким і здоровим. Коли мікробіом вашої шкіри знаходиться в рівновазі, він допомагає компенсувати фактори, які можуть негативно вплинути на шкіру, такі як фактори, які призводять до почервоніння, сухості і ослабленою поверхні, які швидше проявляють ознаки старіння в результаті впливу навколишнього середовища.
🟢Sorbitol - безпечно. Шестиатомний аліфатичний спирт, біла кристалічна речовина із солодким смаком. Присутня в морських водоростях, соку горобини, крохмалевмісних плодах. Зволожуючий компонент, що істотно впливає на текстуру виробу, надаючи їй особливу м'якість, пластичність і бархатистість. У рецептурах замінює гліцерин, гліколі.
🟢Tocopheryl Acetate - безпечно. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
🟢Panthenol - безпечно. Належить до амідоспиртів, має активність пантотенової кислоти. У косметиці застосовується О-і О, L-пантеноли як провітамін В5. Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.
🟢Macadamia Ternifolia Seed oil - безпечно. Олія макадамії. Багата вітамінами, тригліцеридами жирних кислот: стеаринової (близько 60%) та пальмітинової (21%) кислот, а також вітамінами групи В та РР. За властивостями подібно до норкового жиру, легко вбирається в шкіру, пом'якшує і добре живить її. Покращує структуру волосся та нігтів, зменшує запальні процеси.
🔵Rosa damascena flower powder - допустимо. Пудра дамаської троянди. Заспокоює, знімає запалення, регенерує та підвищує еластичність.
🔵Pelargonium Graveolens Leaf Oil - допустимо. Олія геранієва. Володіє антисептичним, протизапальним, загоюючим, очищаючим і освіжаючим властивостями.
🟢Jasmine Grandiflorum Essential Oil - безпечно. Ефірна олія жасмину. Живлення, відновлення.
🌸Спосіб використання - Змочити шампунь і нанести на вологе волосся, вспінити масажними рухами, змити до характерного скрипу. Після використання дати підсохнути.
🌸Враження - знайомство із твердим шампунем пройшло вдало. Тепер він входить в мій топ 3 кращих шампунів, які я пробувала на сьогоднішній день. Він зручно лягає в руці. Піниться чудово вже з першого нанесення (фото також прикріпила). Промиваю волосся ним я 2 рази, як і звичайним шампунем. Змивається легко. Має дуже приємний квітковий аромат (герані та жасмину), який тривалий час залишається на волоссі. Волосся не плутається. Гладеньке, розсипається. Приємно блистить, не пересушується. Дійсно відчувається, що шампунь не тільки очищає, а й доглядає. Також у нього прекрасний склад (читай вище, я не полінилась розписати кожен елемент). Також хочу зазначити, що його краще не зберігати у вологому середовищі. Основні ПАР безсульфатні, для кращого очищення у складі є рослинний сульфат на основі кокосу (він вважається м'яким). Мені бруска у 25 г вистачило на місяць використання (це залежить від густини волосся, кількості намилювання, правильного використання та зберігання та частоти миття). Нагадує, що у мене нормальний тип волосся. Мию кожні 2 - 3 дні. У мене є відчуття, що він промиває волосся набагато краще за млї інші шампуні.
Тому дівчатка, хто ще його не пробував, дуже раджу. Для мене це справжнє відкриття. Буду рада почитати також ваші відгуки, якщо ви вже користувались ним.
🌸10/10
Комента рі (0)