Зубна паста “Швидке позбавлення чутливості” Biorepair Oralcare Fast Sensitive Repair
Я змогла відкусити морозиво!
Чутливість зубів супроводжує мене дуже давно, я звикла до запобіжних заходів: відсутність дуже гарячих або холодних напоїв та їжі, але після того, як я почала використовувати зубну пасту “Швидке позбавлення чутливості” Biorepair Oralcare Fast Sensitive Repair я змогла відкусити морозиво! Холодне як лід прямо з холодильника! Вже понад 10 років я їла тільки добре підтале морозиво і то з високою обережністю. Я все одно більше їм дуже холодне, але рада, що зубам це вдалося :)
З опису:
Зубна паста містить 17% наногідроксиапатиту в запатентованій формулі microRepair, що виконує функцію рідкої емалі. Ефективно ремінералізує і відновлює пошкоджену зубну емаль і дентин, пломбує чутливі зубні шийки та заповнює відкриті дентинні канальці. Завдяки цьому значно знижує підвищену чутливість і з часом повністю її усуває. Формує захисний шар апатиту на зубної поверхні, який надійно захищає від бактерій, нальоту, зубної ерозії і утворення зубного каменю.
Не містить: фтор, содиум лаурилсульфат (SLS), парабенів, діоксид титану, абразивів на основі діоксиду кремнію
Паста має низький рівень абразивності (RDA≈ 23).
Може використовуватися як зі звичайними, так і з електричними зубними щітками. Рекомендовано для використання для дорослих і дітей з 7 років.
Об'єм: 75 мл (100 г).
Вироблено в Італії.
Користуватись можна 12 місяців після відкриття.
Мої враження:
Паста звичайної консистенції, солодкувата на смак. Мені сподобався тубус, пластик м’який, буде легко вичавити пасту до останньої краплі. Про ефект вже сказала вище, він є. Я придбала пасту зі знижкою за 164 гривні й за цю якість ціна більш ніж виправдана.
Коментарі (0)