alexa_brodskaya

Він міг довести мене до істерики…

Він міг довести мене до істерики…

Ох, скільки було б сльоз та злості, якби я його спробувала тоді, коли несподівано зʼявились справи, а часу на миття голови немає 😭

З сухими шампунями у мене складна історія... Дуже часто буває таке, що на друге-третє використання сухий шампунь вже пшикає лише повітрям (без тальку). Без перебільшень, я спробувала майже всі сухі шампуні представлені на ринку в Україні, але так і не знайшла той, який би купувала на постійній основі.

Я максимально не люблю "прилизане" волосся на собі. Мені здається мені не личать подібні зачіски. Тому на другий день після миття голови я використовую сухий шампунь, щоб додати обʼєму. Волосся в мене ще в принципі чисте на другий день, а от обʼєму не вистачає.

Про сухий шампунь від Шауми я багато чула. Вирішила спробувати нарешті, адже відгуки на нього неоднозначні.

Однозначно можу сказати, що більше я його не куплю. Я люблю, коли тальк прям покриває волосся після розприкування, але цей шампунь пшикає тальком через раз. Для того, щоб було стільки тальку як на фото, я використала більше ніж половину флакону. Волосся після нього чистим і обʼємним не виглядає. Єдине, що приємне — аромат. Але й він не відчувається на волоссі довгий час як у більшості інших сухих шампунів.

Висновки:

+ приємний аромат

+ порівняно з іншими низька ціна

- мало тальку

- не довго тримається аромат

- мінімальний ефект

Отже, я б все ж таки радила трохи переплатити за сухий шампунь від Батіст. Він хоча й дорожче, але довше прослужить вам. І навіть враховуючи низьку ціну сухого шампуню від Шауми, я не можу його порекомендувати. Адже заплатити 100 грн за 1-2 використання не є вигідним.

Він міг довести мене до істерики…
Він міг довести мене до істерики…
Він міг довести мене до істерики…
Він міг довести мене до істерики…