Love Is A Drug: чаруючий аромат від Bibliotheque de Parfum
Як пахне залежність від кохання
Bibliotheque de Parfum - Український бренд нішевої парфумерії, аромати якого спалахують відчуття та емоції.
Пакування парфумів у вигляді книжки, в середині якої своя історія. Флакон з міцного твердого скла та граньоною оправою. На золотистій кришечці виблискують літери В, а наліпка з назвою аромату з нейлонової тканини.
Пляшечка досить важка, але ж тримати в руці таку красу - саме задоволення.
Аромат Love Is A Drug, який дійсно захоплює своїм неординарним звучанням
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична
Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис
Кінцева нота: Амбра, Білий кедр
Спочатку мене зацікавила назва аромату, потім його ноти і я вже уявляла як він захопить мене.
При першому розпилі я відчула доволі кислу свіжу ноту, проте це був не цитрус , а індійська тубероза з нарцисом. Вони одразу вступили в гру зеленими нотами, заявивши про себе.
А з нагрівання аромату на руці, вступає шипшина, своїм терпким присмаком.
Білі квіти досить не постійні в своєму звучанні. На свіжому повітрі, при дуновінні прохолодного вітру, османтус звучить пронизливою свіжістю. Як тільки сонце нагріває повітря, то починаю відчувати солодкий примак зелених персиків.
Жасмін з'являється в самому кінці, він додає ніжної солодкості аромату, яка згодом тримається на шкірі та у повітрі.
Кінцеві ноти білого кедру та амбри то і діло пересікаються з ароматом жасміну, саме завдяки ним парфум немає притарності, а залишається свіжим та грайливим.
Насправді з кожним разом всі ноти по різному вступають в гру, в залежності від мого настрою та погоди. Проте аромат залишається свіжим, пронизливим та холодним.
З кожним разом його цікаво розгадувати, він не набридає та не приїдається.
Love Is A Drug - це аромат тих самих почуттів, які охоплюють та не відпускають. Це ті гойдалки шаленого кохання, коли ти захлинаєшся від почуттів, які складно описати. Це ті гойдалки, які ти не можеш покинути. Це той аромат, який треба відчути один раз і зупинитись буде неможливо.
Парфуми стійкі, пару натисків цілком достатньо, аби поринути в їх хмаринку. На тілі відчуваю декілька годин, на одязі аромат буде триматись впородовж дня точно.
Коментарі (0)