Фісташка

Натуральний догляд за тілом з приємним ароматом для домашніх спа-прооцедур

Я більше прихильниця кавових скрабів. Але вони достатньо дорсткі тому я їх використовую не так часто і тому потребую більш делікатного скрабу для частішого використання. Я зупинилась на цукрових скрабах. Сьогодні у мене стоїть цукровий скраб з ароматом полуниці від Lunnitsa

Мою увагу в першу чергу привернув склад:

• Coconut Oil (Cocos Nucifera) – кокосова олія, яка зволожує і живить шкіру, роблячи її м'якою та гладкою.
  • Cocamidopropyl Betaine – м'який очищувальний засіб, що не подразнює шкіру.
  • Strawberry Leaf Oil Extract – екстракт листя полуниці, який має антиоксидантні властивості.
  • Vitamin Aef Complex – комплекс вітамінів, що сприяє відновленню та покращенню стану шкіри.

Аромат скрабу Lunnitsa Strawberry – це окрема історія. Він не схожий на звичайні парфумовані засоби; це справжня солодка полуниця, не як у цукерці, а з легкою кислинкою, що нагадує про дитинство, коли я їла полуницю з цукром. Цей аромат викликає приємні спогади і створює атмосферу під час використання.

Скрабуючі частинки досить ніжні, щоб не подразнювати шкіру, але водночас вони добре скрабують шкіру. Сам скраб у баночці виглядає сухим, але при контакті з водою він починає пінитися, що робить його дуже легким у розподілі по шкірі. Можливо було б зручніше якби скраб був більш вологим в баночці, тоді б він не розсипався при нанесенні.

Після використання шкіра стає ніжною і м’якою, а відчуття свіжості триває довго. Я використовую цей скраб 1-2 рази на тиждень. Цього достатньо що б підтримувати шкіру в гарному стані.

Lunnitsa Strawberry Scrub – це гарний засіб по догляду за тілом. Також він має приємний не хімічний аромат та зручну упаковку що щільно закривається.

Я в захваті від цього продукту