Yustal

Зубна паста “Захист ясен” Biorepair Oralcare Protezione Gengive

Мені сподобалась зубна паста “Швидке позбавлення чутливості” Biorepair і я дозамовила собі зубну пасту “Захист ясен”. Рецесія (опущення) ясен це процес, котрий відбувається у всіх, але в мене він йде надто швидко, запалення та інші негаразди пришвидшують його ще більше. Я не мала запалень та кровоточивості ясен на момент покупки цієї зубної пасти, тож нічого не можу сказати з цього приводу, хоча в коментарях відмічають її ефективність в цих питаннях.

Паста продається в м’якому тубусі, носик захищено від відкриття фольгою, додатково паста була запакована в картонну коробку. Цитую опис на наліпці:

Унікальна зубна паста з натуральними компонентами, спеціально розроблена для лікування та профілактики захворювань ясен (гінгівіт, пародонтит, пародонтоз та ін.). Визнана найкращою пастою в номінації “Догляд за ротовою порожниною в Італії”. Паста ефективно бореться з кровоточивістю та набряклістю, має природну антисептичну, антибактеріальну, ранозаживляючу, протизапальну, в’яжучу, імуностимулюючу, протипухлинну, заспокійливу та відновлюючу дію.

Формула пасти містить натуральні компоненти: гамамеліс, календула, спіруліна, гіалуронова кислота (не знаю, чому гіалуронову кислоту віднесли до натуральних компонентів). Також містить 18% наногідроксиапатиту microRepair (рідка емаль). Він легко проникає в пошкоджену структуру емалі та відновлює її, надійно захищає від карієсу, надає зубам блиск та білизну.

БЕЗ: фтору, содіум лаурил сульфату (SLS),парабенів, діоксиду титану, глютену, глюкози, підвищеної абразивності (RDA≈ 40) та інших шкідливих компонентів.

Може використовуватися як зі звичайними, так і з електричними зубними щітками. Рекомендовано для використання для дорослих і дітей з 7 років.

Об'єм: 75 мл (100 г).

Вироблено в Італії.

Користуватись можна 12 місяців після відкриття.

Мої враження:

Придбала за 187 гривень, була невелика знижка. Паста має неприємний смак, особливо це відчувається, коли вона потрапляє на частину язика, що відповідає за розпізнавання гіркого присмаку, втім, терпимо. Складно відмітити конкретний ефект, рецесію все одно не зупинити, але на душі спокійно, що я зробила, що змогла, для своїх ясен. Поки що в мене не з’явилось карієсу з зубними пастами Biorepair, думаю, я продовжу їх використовувати та купуватиму повторно.