Чистикова Дар'я

Охолоджуючий скраб для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий скраб для ніг з ментолом та олією м'яти

Тепер і я розумію загальний захваті від цієї новиночки Shelly — охолоджуючого скрабу для ніг з ментолом та олією м'яти. Це просто must have для втомлених ніжок, розповідаю ⬇️

Пакування скрабу представлене у прозорій пластиковій банці-шайбі. Навколо неї є інформаційна наліпка, також присутня додаткова пластикова вставка-кришечка по відкриттю. Об'єм складає 200 грамів.

Перше, що кидається в очі — це неймовірно крижаний бірюзовий відтінок скрабу. Його правда видно і до цього, але по відкриттю він такий насичений, що стає прохолодно тільки від його вигляду. Відчувається одразу і освіжаючий аромат м'яти та ментолу, як у жуйки.

Консистенція дуже густа, якщо перевернути банку він точно не випаде, навіть якщо трясти. Добре видно великі крупинки основного абразивного складника — цукру.

По корисностям у складі є:

❄️ Сахароза (Sucrose): Сахароза є натуральним скрабуючим агентом, що допомагає видаляти омертвілі клітини шкіри. Вона м’яко відлущує поверхню шкіри, не подразнюючи її, що сприяє покращенню текстури шкіри на ногах.

❄️ Гліцерин (Glycerin): Гліцерин є зволожуючим агентом, який притягує вологу з повітря і утримує її в шкірі. Це допомагає зберегти шкіру ніжною і зволоженою після використання скрабу.

❄️ Ментол (Menthol): Ментол має охолоджуючий ефект, який допомагає зменшити відчуття втоми і тяжкості в ногах. Він також може надавати шкірі освіжаючий і заспокійливий ефект.

❄️ Олія м'яти перцевої (Mentha Piperita Oil): Олія м'яти має антисептичні та протизапальні властивості. Вона також надає шкірі приємний холодок і допомагає поліпшити циркуляцію крові, що може сприяти покращенню загального стану шкіри ніг.

❄️ Алантоїн (Allantoin): Алантоїн має заспокійливі та регенеруючі властивості, що допомагає зменшити подразнення шкіри і сприяє її відновленню. Він також може допомогти зменшити сухість і шорсткість шкіри.

Враження від використання

Як і зазначено виробником, я наносила засіб на вологу шкіру стоп, масажувала декілька хвилин до утворення кремоподібної емульсії. Вже на цьому етапі відчутний миттєвий освіжаючий та охолоджуючий ефект, особливо приємний після насиченого дня, прогулянки або підборів 👠

Скрабування ніжок, а саме стоп та ступнів теж дарує неабиякі відчуття. Незнаю як ви, але я ніколи не скрабувала саме ступні. Пемза, педикюрний диск — так, але скраб ніколи. Це, виявляється, окремий вид задоволення, я вже не кажу про користь для шкіри.

Цукор спочатку скрабує доволі жорстко, від взаємодії з водою він розчиняється поступово. Змивається дуже швидко, не залишаючи відчуття плівки, маслянистості чи чогось зайвого.

В результаті скраб добре зволожує та пом'якшує шкіру стоп, а також дбайливо відлущує ороговілі клітини. Після використання стопи виглядають доглянутими, додаткове використання крему не є необхідністю. Засіб допомагає зменшити набряки та відчуття втоми в ногах. Легкий охолоджуючий ефект на шкірі відчутний ще кілька годин.

Як і скраб для тіла, скраб для ніг рекомендується застосовувати 1-2 рази на тиждень.

Вважаю цей засіб прекрасне доповнення для домашнього педикюру та просто чарівна паличка для здоров'я та краси ніжок. Щиро раджу 🩵