MAXIMOVA🌷

Охолоджувальна маска для обличчя з екстрактом зеленого чаю

В цій масці прекрасно все! Через любов до неї, я порушую рекомендації виробника щодо використання та користуюсь нею частіше ніж 2 рази на тиждень🙈 Нічого не можу з собою зробити, руки самі тягнуться до цієї баночки😅

Пакування

Можете переглянути коротеньке відео з розпаковкою, там я демонструю структуру крему в баночці та на обличчі.

Пакування дуже миле і естетичне, мені дуже імпонують качечки - графічна символіка бренду, яка зображена на пакувальному папері, яким так приємно пошуршати☺️

Замовляючи повнорозмірну масочку - в подарунок іде лопатка. І маска, і лопатка загорнуті в симпатичні коробки.

Лопатка звичайна силіконова, нею зручно набирати та розподіляти маску.

Маска в пластиковій баночці, має великий об’єм - 250 мл. Додатково під кришкою є захисна мембрана.

Її призначення: відновлення, заспокоєння, усунення набряків

Складові, завдяки яким маска працює:

• екстракт зеленого чаю (заспокоює, відновлює, посилює захисні властивості шкіри, зберігає її свіжість і молодість)
  • каолін (біла або китайська глина, очищує шкіру від забруднень, наповнює дерму мінералами і вітамінами, прискорює метаболізм, регулює секрецію сальних залоз)
  • олія ши (глибоко зволожує і пом'якшує шкіру, стимулює синтез колагену, підвищує тонус і пружність, покращує колір обличчя)
  • олія оливи (живить, зволожує і пом'якшує)
  • бетаїн (заспокоює, усуває почервоніння й нормалізує гідроліпідний баланс)
  • ментилактат (з'єднання ментолу та молочної кислоти, завдяки цьому компоненту є охолоджуючий та освіжаючий ефект, він забезпечує тривале відчуття свіжості у поєднанні з протизапальними властивостями)

Аромат у маски зеленого чаю, дуже тонкий і приємний, зовсім не дратує.

Консистенція просто неймовірна - це ніби повітряний вершковий крем ніжно-зеленого кольору. Маска дуже пластична, легко наноситьсяс, як лопаткою так і пальцями, та навіть пензлем. Приємна до шкіри.

Не засихає! Навіть якщо я тримаю її на обличчі 15-20 хвилин (рекомендований час 10 хв)

Легко змивається. Я іноді просто змиваю маску водою, а коли хочеться це зробити ще швидше - використовую зволожені ватні диски.

Ефект охолодження з’являється десь 30 секунд після нанесення. Він проявляється поступово і приємно. Вже за якусь хвилину виникає яскраво виражена прохолода, це неймовірно приємневідчуття, що бадьорить та допомагає зранку проснутись😊

При цьому мені подобається, що цей «холод» не агресивний. Тому маска може підійти і чутливій шкірі.

На моїй комбінованій шкірі не виникло неприємних відчуттів, роздратувань чи інших негативних наслідків.

Цікаво, що навіть після змивання маски ефект охолодження ще залишається на певний час (хвилин на 10 точно)👌

Звичайно це усунення набряків в першу та відчуття свіжості. Маска покращує колір шкіри, робить її пружною. Пори очищені завдяки коаліну (комбінована та жирна шкіра любить глину). Зникають почервоніння. А ще ця маска піднімає мені настрій та допомагає пробуджуватись!😊

Я однозначно раджу її вам. Маска легка у користанні та дієва. Наноситься швидко, заморочуватись не потрібно.

Ціна повнорозмірної баночки 550 грн - не багато і не мало. Та враховуючи об’єм і розхід - вистачить її на дуже багато використань! Спочатку можете купити саше, класно, що бренд випустив такий міні формат для ознайомлення.