Ya Yana

Матуючі серветки для обличчя: для чого потрібні та які обрати

Матуючі серветки для обличчя: для чого потрібні та які обрати

Зараз спека зменшила свої оберти, але я переконана, що ці серветки актуальні в косметичці завжди і мають бути під рукою.

  • Прибрати надлишки себуму та жирний блиск. Моя шкіра більше схильна до сухості, але Т-зона любить зрадницькі поблискувати і псувати загальний вигляд.
  • Забрати зайвий шар декоративної косметики, але лишити потрібний. Вони дійсно не заберуть більше, ніж треба, тому ваш мейкап лишиться цілим.Я люблю використовувати одразу декілька продуктів для губ, щоб мати ідеальний колір, і серветки допомагають мені нашарувати їх. Я просто прибираю зайвий шар і замішати колір на губах з 2-3 продуктів стає легше.
  • Перевірити косметику на рівень жирності. Напевно, ти бачила, як таким чином перевіряють спф-креми в ТікТок. Отже, у затесті матуючі серветки теж можуть допомогти.

Звертаємо увагу на склад.

  • Чутливій шкірі варто обрати ті, що без ароматизаторів. Серветки від MAKEUP саме такі.
  • Шкіра схильна до акне та висипань знайде для себе антибактеріальні серветки, що мають спеціальне просочення, нейтралізуюче шкідливі бактерії.
    Приклад: Payot Pate Grise Emergency Anti-Shine Sheets.
  • Подбай про те, щоб у складі не містилось спирту. Він не підійде жодному типу шкіри.

Зловживати не варто. Рекомендовано використовувати серветки 2 на день для нормальної і комбінованої шкіри. І 3 рази — для жирної.

Очевидно, але додам. Обличчя не тремо, тільки злегка доторкаємося)

Якщо ви використовували серветки протягом дня, то варто подбати про зволоження. Миттєво — термальна вода. Пізніше — підсилити зволоження в догляді тоніками та кремами. Оберіть зручний варіант для себе.