Strange Love

Олівці Lamel: Виробник змінив формулу і усе зіпсував

З олівцем я вперше познайомилася кілька років тому, свій перший олівець давно використала. Нещодавно вирішила придбати новий, опираючись на свотчі тестерів. Яким було моє розчарування, коли придбаний олівець виявився зовсім іншим: колір, текстура і фініш відрізнялися кардинально, хоча номер відтінку збігався.

Я почала шерстити відгуки і побачила, що жінки масово скаржаться на зміни у палітрі та формулі. Так, олівці стали більш рудими, отримали сильну "білильну" основу та пожирніли. Більшість відтінків стали світлішими за середньостатистичний колір губ. А нова формула дуже сильно підкреслює рельєф шкіри.

Якщо раніше цей олівчик був такою пудровою вуаллю, то зараз він більше нагадує "Снєжку" для стін: містить дуже багато білил і лягає, наче пластилін. При цьому грифель м'який і жирний. А ще нанесення супроводжує жахливий запах нафтопродуктів. Мені здається, так агресивно пахне сам корпус олівця.

Якщо не придивлятися, то виглядає ще більш-менш. Як на мене, відтінок 405 тепер занадто світлий і рудий. Ближче до слизової лягає пластиліном і підкреслює сухість. За 2-3 години після нанесення все білило збирається в кутиках губ густим білим нальотом. Жах! Через це постійно потрібно контролювати ситуацію та перевіряти губи в дзеркалі.

Хоч з більшої відстані цей олівець виглядає ще ок, повторювати покупку не буду. Жахливий запах нафтопродуктів, дивна нова формула та невідповідність кольорів неприємно вразили. Буду шукати альтернативи.

27 лютого, 2023
Strange Love
27 лютого, 2023