Strange Love

Олівці Lamel: Виробник змінив формулу і усе зіпсував

Олівці Lamel: Виробник змінив формулу і усе зіпсував

З олівцем я вперше познайомилася кілька років тому, свій перший олівець давно використала. Нещодавно вирішила придбати новий, опираючись на свотчі тестерів. Яким було моє розчарування, коли придбаний олівець виявився зовсім іншим: колір, текстура і фініш відрізнялися кардинально, хоча номер відтінку збігався.

Олівці Lamel: Виробник змінив формулу і усе зіпсував
Олівці Lamel: Виробник змінив формулу і усе зіпсував

Я почала шерстити відгуки і побачила, що жінки масово скаржаться на зміни у палітрі та формулі. Так, олівці стали більш рудими, отримали сильну "білильну" основу та пожирніли. Більшість відтінків стали світлішими за середньостатистичний колір губ. А нова формула дуже сильно підкреслює рельєф шкіри.

Якщо раніше цей олівчик був такою пудровою вуаллю, то зараз він більше нагадує "Снєжку" для стін: містить дуже багато білил і лягає, наче пластилін. При цьому грифель м'який і жирний. А ще нанесення супроводжує жахливий запах нафтопродуктів. Мені здається, так агресивно пахне сам корпус олівця.

Якщо не придивлятися, то виглядає ще більш-менш. Як на мене, відтінок 405 тепер занадто світлий і рудий. Ближче до слизової лягає пластиліном і підкреслює сухість. За 2-3 години після нанесення все білило збирається в кутиках губ густим білим нальотом. Жах! Через це постійно потрібно контролювати ситуацію та перевіряти губи в дзеркалі.

Хоч з більшої відстані цей олівець виглядає ще ок, повторювати покупку не буду. Жахливий запах нафтопродуктів, дивна нова формула та невідповідність кольорів неприємно вразили. Буду шукати альтернативи.