alena.rosee

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Вітаю! 💕

Вирішила і я показати свій люкс-топ продуктів, але думала що саме , бо улюблених продуктів +- в одній ціновий категорії декілька фаворитів , та я все ж вибрала 🤩

1. Бренд Serge Lutens - мій Топовий Топ серед нішевого парфумерного сегмента, це синонім гарного смаку , вишуканості та оригінальності.

Ви бачили на цей бренд клони, дюпи , реплікі та все таке інше? Ось і я не бачила (хоча підробки саме флаконів авжеж є як і будь-який бренд).

Моя колекція має більше 20 флаконів (там є і лімітки , і рідкості), зазвичай це вже залишки у флаконах , але більш сучасними ароматами я користуюсь кожен день.

Саме на фото лімітка Султана та 50-ка Диявол.

Якщо брати по ціннику , то Сержи не найдорожчі парфуми в колекції , мабуть перше місце по ціннику то Byredo Тюльпан (уже майже допшикала, повторювати не буду поки) та House of Sillage Cherry Garden - американська ніша (ні не та що дюпи), мають просто неймовірні флакони оздоблені справжніми Сваровські та хрустальне скло , цінник можете погуглити 🤭 , добре що це подарунок 😁

фото додам нижче подивитись на цей витвір )

Якщо треба допис на цей аромат - пишіть , також про цікаві люкс ніша аромати та трошки про колекцію

Серж , тут: https://club.makeup.com.ua/post/19349/

Мій невеличкий топ з того асортименту що є на Мейкап 🖤

Serge Lutens La Dompteuse Encagee

Serge Lutens Des Clous Pour Une Pelure

Serge Lutens De Profundis

Serge Lutens La Couche Du Diable

Serge Lutens Ambre Sultan

Serge Lutens La Fille de Berlin

Serge Lutens Nuit de Cellophane

Serge Lutens Datura Noir

Додаю фото в окремому тексті, щоб вони не змішались з товарами SL.

Метеорити

Цей продукт можна не представляти , його і так всі знають , але покажу вам цікаву лімітку Герлен Метеоритів , яка вважається найбажанішою з усіх версій.

Ця версія вийшла на Різдво , має баночку у вигляді новорічної кульки та об’ємне зображення , самі метеорити дають нереальний ефект та містять крім кульок , ще зірочки .

Ефект трошки схожий з новинкою цього року у відтінку 01 ✨

(Додала фото )

Про нові метеорити читай тут:

https://club.makeup.com.ua/post/41338/

Clarins

Ця сироватка для тих невіруючих хто думає що косметика не працює чи якщо розмішати воду з маслом, то це замінить повноцінний догляд .

Я не проти бюджетних засобів , в мене пів косметички таких , від китайського glambee до dior , чи від бюджетного Біокон до японського Sensai . І кожен засіб працює в міру своїх можливостей та компонентів в складі.

Але цей засіб працює на 101%, сироватка просто робить якісь дива зі шкірою , а якщо не лінитись з масажем , можна реально омолодитись та тримати шкіру в гарному тонусі 🤩

В мене версія Лайт (для норм та комбі шкіри ідеальна ) , у кого суха шкіра обирайте звичайну версію.

Якщо потрібен додатковий допис про цей засіб - пишіть , а на днях покажу нову Розпаковку з Clarins 💕

Якщо брати семпли , я б рекомендувала брати на пробу мінімум 5 , щоб вистачило на тиждень користування , від одного пакетику засобу складно побачити ефект.