Натуральні тверді шампуні | SHENKO
Моя відбірна четвірка
Shenko - це сімейний Український бренд, який у складі має натуральні інгрідієнти. Ідея власниці, Альони Євтушенко, зародилась саме в момент її активного лікування свого власного волосся. Отримавши освіту трихолога, вивчивши багато матеріалу почалося виробництво продукту, як для себе.
В асортименті бренду є 6 видів сухих шампуней, які можна підібрати під кожен тип шкіри голови та волосся. Після консультації мені підібрали набір з 4 шампунів для нормального типу волосся.
Запаковані в гарні картонні коробочки та додатковий косметичний папір. Міні формат доволі зручний у використанні. Шайбочки шампунів легко вміщаються в долонь.
Всі шампуні мають різну назву, аромат та склад. Тому пройдемось по кожному окремо.
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Flowers"
Мій фаворит через його аромат - це свіжий та солодкий жасмін, він дуже ніжний і відчутний при використані, проте на волоссі не залишається. Він підходить для усіх типів шкіри.
Основні інгредієнти цього шампуню:
- Глина - як основа шампуню
- ОЛІЯ ШИ - інтенсивно зволожує та надає захист від уф-променів
- Інулін - пробіотики, який провокує захисний бар'єр локона
- Вітамін Е, Пантенол - для зволоження
- Рослинні миючі компоненти на основі кокосової олії, пудра рози, біла і рожева глина для м’якого очищення
- Аромат ефірних олій жасміну і герані.
Твердий шампунь із біоліпідним комплексом "Pink Clay"
Тут я не відчуваю якийсь особливий аромат, хоча виробник пише за аромат лаванди, хоча можливо він так переплітається з ароматом білої глини.
Підходить для нормального та сухого типу волосся.
- Кокосова олія , біла та рожева глини.
- Він також містить олію ши, вітамін є та пантенол.
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Citrus"
Тут яскраво відчутний аромат свіжий цитрусів, більше навіть лимонного соку.
Шампунь підтримує фізіологічний рН шкіри голови.
Рослинні мийні компоненти, природні олії, пудри трав і глини, екстракти, вітамін Е і біоліпідний комплекс.
Твердий шампунь з біоліпідним комплексом "Coconut"
Відчуваю якийсь солоденький аромат, але саме кокос тут не яскраво виражений.
Шампунь підходить до нормального та схильного до жирності волосся.
Основна формула на основі кокосової олії і білої глини. Також у складі є олія кокоса, вітамін Е та біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів.
Всі шампуні гарно миляться, навіть з невеликою кількістю води. Піна щільна та густа, її цілком достатньо аби добре вимити корені та шкіру голови.
Змиваються шампуні також легко, не залишаючи після себе плівки на волоссі чи сухості шкіри голови. Корені гарно промиті та мають невеличкий об'єм. Волосся гладке та розпадається в руках.
Шайбочки шампунів швидко висихають, вони не стають занадто м'якими та гарно тримають свою форму. Після висихання кладу назад в коробочку.
Великий плюс лінійки та продукції бренду в цілому, що вона зроблена з натуральних компонентів і націлена саме на подолання проблем шкіри голове, а не їх маскування.
Коментарі (0)