Пу сті пляшечки, що повторю, а що ні
Це саме той момент коли в серпні закінчилось майже все і відразу, і вже з нетерпінням чекаєш нове замовлення на заміну пустим баночкам🫶
Тут ті бренди які вже перевірені мною не один раз, і є улюбленими в щоденній рутині. Бренд Medi Peel на мою субʼєктивну думку можна брати як новачкам так і людям які вже не перший рік ввели рутину в своє життя та регулярно доглядають за шкірою, оскільки у цього бренда є як догляд з насиченим складом для зрілої шкіри, так і для молодої шкіри без вікових змін, яким необхідно лише зволоження.
Тут розкажу про гідрофільну олійку Medi Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil якою залишилась задоволена майже на 100%, вона повністю справлялась зі своїм задачами, чудово змиває декоративну косметику - туш, ВВ крем, помаду, так і просто як перший етап вмивання в вечірньому догляді - коли не користувалась косметикою, але за день шкіра пітніє і хочеться використати гідрофільну олію та піну для вмивання.
Але є один мінус для мене - це її специфічний запах, запах наче старовини, не можу сказати що запах зіпсованого, але не кожному зайде. Також цікаво почути думку тих хто теж користувався цією олією.
Тонер Village 11 factory 5 skin toner
В складі аденозин та пептиди, які розгладжують зморшки та повертають еластичність шкірі, корінь женьшеню та прополіс, навіть бета-глюкан та амінокислоти. На практиці приємне зволоження, не липкий, на літо шкіру не обтяжував, в мене комбінована, іноді тонер не закривала кремом чи лосьйоном якщо шкірі було достатньо зволоження, оскільки він густий як сироватка.
Сподобається тим дівчатам які хочуть зволоження без зайвих активів, приємний в користуванні, оскільки має густу текстуру та гарний колір, що теж додає естетичного задоволення.
Повторю з задоволенням, оскільки справився з задачею заволодіти шкіру, не обтяжити, а також достатньо бюджетний варіант.
Isntree Green Tea Fresh Emulsion
Емульсія Isntree Green Tea Fresh Emulsion має в складі екстракт зеленого чаю який регулює роботу сальних залоз, надає матувальний та протизапальний ефект.
Емульсія в моїй рутині заміняла мені на літо крем, оскільки має текстуру крему але рідшу, та не обтяжувала шкіру. Користувалась як в ранковому так і в вечірньому догляді, іноді якщо дуже спекотно було то тільки очищення, тонер та крем для шкіри навколо очей, або очищення та емульсія.
Бренд Isntree вже мені добре знайомий також тонером на основі того ж зеленого чаю, тому повторю з задоволенням, особливо на літо, чудовий варіант хто не любить зайвого в період спеки
Cerave Foaming Clenser
Ця піна вже мабуть втретє в моєму догляді, тому без зайвих слів, однозначно повторю і не раз🫶
Коментарі (0)