Vikulyk

Дитяча косметика, якій я довіряю

Дитяча косметика, якій я довіряю

Італійський аптечний бренд Rilastil гарно себе зарекомендував і викликає довіру, тому було цікаво спробувати саме дитячі засоби, адже ця лінійка розроблена для чутливої шкіри дітей.

Дитяча косметика, якій я довіряю

Молочко знаходиться в яскравій жовтій баночці зі зручним дозатором, який справно працює. Великий об‘єм, 400 мл нам вистачить надовго.

Текстура доволі ріденька, як і належить молочку. Завдяки цьому засіб легко розприділяється, швидко вбирається, не залишаючи жирний чи липкий слід.

Аромат трав‘яний, насичений, часто зустрічаю дитячі засоби саме з таким запахом доречі.

Спочатку я перевірила на собі, щоб побачити, чи не буде якоїсь реакції і скажу, що молочко дуже гарно зволожує і живить шкіру. Мені здається, що моя шкіра сама стала така ніжна, як попка немовляти.

Також воно добре заспокоює дитячу шкіру, на якій легко залишаються сліди від тертя одягу. Цей крем також стане у нагоді, якщо є опрілості від підгузника, адже він загоює, знімає подразнення і не викликає парникового ефекту.

Дочка відреагувала добре, при нанесенні молочка не було ніякого дискомфорту у вигляді печення чи алергічної реакції, вона навіть сама проявляє бажання ним користуватись.

Склад тут безпечний і гіпоалергенний, серед доглядових компонентів є безліч олійок, пантенол, сквалан, вітамін е, омега 3, 6 і 9.

Я рекомендую молочко для тіла від Relastil Pediatric мамам і їхнім діткам. А ви користувались таким молочком, якщо так, то які враження?