Alyona Fedyk

Ламінування на паузі: як мені вдається приборкувати жорсткі брови?

Ламінування на паузі: як мені вдається приборкувати жорсткі брови?

Тривалий час я робила ламінування брів і думала, що вже без цього не обійдусь. Але всі процедури мають побічні ефекти. Мій виразився у випадінні волосків, що призвело до значного погіршення вигляду брів.

Наступив період Міноксу (це дійсно-чудо засіб, який зробив мої вії довжелезними, а бровам повернув густоту). 2 місяці відновлення і ніякого ламінування. Було важко, але я впоралась.

Коли брови відросли, постало питання – чим же їх фіксувати? Мило бровіст порадила не використовувати, а от звичайний гель ледь справлявся з моїми жорсткими волосками, а точніше вже й не справлявся. Ну що ж, будемо ризикувати:) Так я прийшла до знайомства з L'Oréal Paris Infaillible 24H Brow Lamination. Бренд презентував засіб як прозору туш для брів з ефектом ламінування.

Які її переваги?

  • Чудово фіксує брови і при бажанні можна досягти того самого ефекту ламінування. Я ж частіше надаю перевагу більш природній фіксації, і дуже сильно не притискаю волоски до шкіри. Але якщо це робити, то фіксує ще краще:)
  • Має текстуру туші, але без пігментів – прозора, легка.
  • Зручна щіточка з легким нахилом. Дійсно комфортніше використання.
  • Не залишає білих слідів на волосках і дивного нальоту над бровами. Не знаю, чи у вас таке бувало з гелями, але я постійно з цим стикалась. Щоб після фіксації нанести тон, мені спочатку доводилось ватною паличкою стирати все це неподобство над бровами:) З цією тушшю подібного немає ВЗАГАЛІ!
  • Якщо ви, як і я, спочатку фіксуєте, а потім додаєте кольору, тоді ось ще один величезний плюс для вас. Поверх цього засобу навіть тонкий автоматичний олівець доволі легко малює, не скользить. Оформлювати брови – одне задоволення.
  • Так. Ефект дійсно тримається увесь день.

Перш ніж наносити за ростом волосків, спершу все таки прочешіть проти росту. Це дуже допомагає покращити фіксацію.

Дуже сподіваюсь, що формула засобу з часом не зміниться, бо поки що це найкращий фіксатор для брів, який я пробувала. До ламінування поки що повертатись не збираюсь, а от запастись тушшю для брів Infaillible 24H, напевно, доведеться. Від щирого серця рекомендую!