Anua Heartleaf Pore Control Cleansing oil
Очищуюча гідрофільна олійка для всіх типів шкіри | Знайомство з брендом
Всім привіт! Сьогодні хочу вам розповісти про гідрофільну олійку нового для мене корейського бренду Anua. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис та результат тестування! Їхні тонери серії 77 (з екстрактом хауттюнії серцевидної 77%) напевне багато кому зустрічались. Мене завжди привертав їх мінімалізм в дизайні, і ось - день нашого знайомства настав. У мене зʼявилась гідрофільна олія з цим же екстрактом хауттюнії серцевидної та сироватка з Ніацинамідом, ТХА, та кобаламіном (В12). Пакування в них фантастичні, але чи самі продукти залишають такі ж враження після користування? Давайте детальніше розглянемо гідрофільну олійку!
Пакування | Зовнішній вигляд - в короткому відеоформаті
Як я вже згадувала вище - пакування в продукції мінімалістичне та з певною родзинкою. Надпис на коробочці та продукті Keep things simple дуже додає відчуття, що все створювали з любовʼю. Сама ж гідрофілка йде в пластмасовій банці з великою наліпкою, що імітує матове скло. Обʼєм - 200 мл, що цілком стандартно.
Хочу звернути одразу увагу на дозатор-носик. Такий схожий був у старої версії Skin1004 - він усіма можливими способами стріляв, виливався та потрапляв куди завгодно, але тільки не на долоні. Тому, побачивши цей носик тут, я трішки розстроїлась, бо вже враження мала з попереднього досвіду. Проте, коли почала робити перші натиски - була приємно вражена! Це, мабуть, найбільш якісний дозатор, який справді дозує та дуже приємно працює (я б сказала - робить враження "професійного натиску"!).
Склад | Властивості | Текстура
Якщо коротко охарактеризувати склад - то тут міститься багато олій (соняшникова, оливкова, макадамії, виноградних кісточок, жожоба), Токоферол - мій улюблений антиоксидант, а також екстракт хауттюнії серцевидної (10,000ppb). Виробник запевняє, що гідрофільна підійде для всіх типів шкіри. Має заспокійливі, антиоксидантні властивості, а також працює на звуження пор та регенерацію шкіри. Розгладжує текстуру, помʼякшує та мʼяко очищує від макіяжу та інших забруднень.
Текстура дуже ріденька, нагадує водичку. Втікає між пальцями та тече аж до ліктів, як соковитий кавун 😁 Давно такого не було, аж згадала своє перше та не надто приємне знайомство з гідрофільною, бо вона також була такою рідкою, але ще й противною. Аромат тут мінімальний, з легким травʼяним натяком, практично не відчутний. Засіб добре емульгує при контакті з водою, перетворюється на молочко.
Результат | Враження
Почнемо з позитивного, що мені сподобалось. Гідрофільна мʼяко очищує, гарно розчиняє макіяж, навіть суперстійкий (провіряла на помадах Maybelline Vinyl Ink i Matte ink). Після вмивання не стягує, не сушить шкіру, а навпаки помʼякшує та зволожує її. Макіяж очей я змиваю виключно міцелярною, тому як вона змиває туш - на жаль, не розповім, проте, якщо найстійкіші помади Мейбеллін не встояли, то з мейком очей проблем не мало б виникати!
Тепер перейдем до мінусів, які особисто я для себе відзначила. Порівняно з Klairs i Round Lab, які я також зараз використовую - дана гідрофільна Anua не якісно очищує пори в Т-зоні, а це для мене досить важливо. Звичайно, шкіру можна доочистити пінкою чи маскою/пілінгом, але це могла б робити й гідрофільна, як показує практика. Після Klairs i Round Lab рельєф шкіри довколо носа дуже рівний, і всі пори дихають з полегшенням. Тому, ця гідрофільна справді делікатна та, можливо, більше підійде для тих, в кого чутлива, дуже суха чи жирна шкіра, що потребує дуже ніжного очищення. Хоч, все потрібно пробувати, інакше не знатимеш, чи підходить, чи ні. Особисто я полюбляю ось це відчуття чистоти, яке ця гідрофілка не дає сповна. Від макіяжу та забруднень очищує добре, але от пори - це вагома частина для мене. Бо як не буду пильнувати, то Т-зона закупориться і буде не надто гарна ситуація. Тим не менше, в своєму ціновому сегменті цей засіб є гарним варіантом для щоденного використання!
Гарного всім дня! ☺️
Коментарі (0)