saybeautyk

Cherisher | Cherish Mascara

Cherisher | Cherish Mascara
Cherisher | Cherish Mascara

Всім привіт!🙋🏼‍♀️

Бачила багато хороших відгуків на туш від Cherisher, а також після позитивного досвіду використання сироватки для вій вирішила спробувати.

Подивіться тільки на цю неймовірну красу! Cherisher, звичайно, дуже відповідально ставиться до візуалу своїх продуктів 🥰

Туш приїхала до мене знову у брендованому білому пакетику, запакована додатково у коробочку - все, як і з сироваткою.

Виглядає дуже гарно і презентабельно, на подарунок це взагалі ідеальний варіант.

Сама туш також запакована в коробочку із захисною плівкою, тому виробник таким чином дає 100% гарантію, що продукт абсолютно новенький, свіженький та безпечний.

Флакон матовий, дуже приємний на дотик. Все виглядає збалансовано і мінімалістично)

Для мене найбільшим здивуванням була щіточка.

Здавалося, що вона дуже дивної і не дуже зручної форми - значно вигнута.

Але на ділі виявилось, що саме така форма реально зручна за рахунок того, що вона по суті повторює природний вигин вій і таким чином дуже ергономічно «прилягає» до них. Завдяки саме цій формі мені легко фарбувати вії, не вимазуючи при цьому повіки🥰

Найбільш зручно виявилось фарбувати нижні вії - я ставлю щіточку «ребром» і тоді за декілька секунд макіяж готовий. Швидко і акуратно - чого ще можна хотіти?

Колір у туші насичено-чорний, без переливів у синій чи коричневий.

До складу, окрім цінного вітаміну Е, входять також пантенол, екстракт горця багатоквіткового (зміцнюють та відновлюють вії), а також полімери, які ретельно покривають війки і забезпечують гарний об'єм та стійкість.

До того ж, туш ахне дуже приємно, майже невідчутно. Я помітила легкий ненав'язливий аромат лише чеез декілька днів користування.

Так і не зрозуміла, чи то подовжує туш вії, чи надає їм обʼєму - але як на мене вона робить ВСЕ. Вії виглядають розділеними і довгими - це все, що мені потрібно.

Стійкість чудова! Я була приємно вражена тим, що навіть після робочого дня в мене навколо очей не було ефекту «панди». Зазвичай всі туші відпечатуються на моїх повіках, але з цією я забула про відбивання, тому почала використовувати саме її на повсякденній основі. На першому фото вії промалювані в два шари, на другому - в один.

Дуже раджу 🥰