СИРОВАТКА В ЯКІЙ Я ЗНАЙШЛА НЕДОЛІК
Skin Detox Balancing Serum від Joko Blend
Продовжуємо знайомство з новою лінійкою від бренду Joko Blend сьогодні поговоримо про Балансувальна сироватка для комбінованої та жирної шкіри.
ДИЗАЙН:
Матова баночка з піпетеою з мінімалістичною наклейкою в зелених відтінках.
АРОМАТ:
Щось середнє поміж зеленим чаєм, лемонграсом, досить свіжий.
Активні компоненти:
- Бакучіол — прискорює процес відлущення відмерлі клітини та регулює роботу сальних залоз, розгладжує тонкі лінії та зморшки.
- Ніацинамід — підвищує пружність та еластичність шкіри, заспокоює почервоніння та запалення, підвищує захисну властивість шкіри.
- Екстракт зеленого чаю — має потужну антиоксидантну та протизапальну дії, сприяє вирівнюванню тону обличчя.
- Вітамін Е — оптимізує доставлення поживних речовин в шкіру, знижує окислення ліпідів в клітинах епідермісу, підтримує молодість шкіри.
- Алантоїн — пом'якшує та зволожує шкіру, стимулює регенерацію тканин.
- Пантенол — запобігає втраті вологи, заспокоює шкіру.
ВРАЖЕННЯ ТА ВІДЧУТТЯ НА ШКІРІ
ЯК ВІДЧУВАЄТЬСЯ НА ШКІРІ?
Текстуру можна побачити нижче на фото, вона гелево-кремова. Досить легенька та швидко поглинається.
ВРАЖЕННЯ ВІД ЗАСОБУ:
Якщо коротко досить приємні)
Сироватка чудово себорегулює і завдяки цьому моя жирна шкіра менше блистить навіть у спеку. По консисенції засіб дуже приємний. Я використовувала переважно ввечері і через хвилин 15-20 я наносила крем, моя ідеальна схема. Бо зранку я обираю легші та більш водянисті засоби, щоб на них добре лягав СПФ.
Сироватка це другий засіб із фаворитів з цієї лінійки, перемагає її лише гель для вмивання.
ЯКИЙ МІНУС Я ЗНАЙШЛА ДЛЯ СЕБЕ?
Єдине, що викликає мінімальний дискомфорт під час використання це піпетка, але цей факт дуже просто прийняти і змиритися. Така сама проблема є і в сироваток від бренду Balea зі щільнішими текстурами. Тут ідеально був би дозатор, але можна і до піпетки приловчитися)
Спробували б її?
про міцелярну воду з цієї лінійки почитати можна тут https://club.makeup.com.ua/post/47182/
про гель для вмивання тут https://club.makeup.com.ua/post/47221/
Коментарі (0)