Annet🦄

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Звичайно не можна проходити повз такого конкурсу і не показати вам свої скарби.

  1. Метеорити - це мабуть найбажаніша моя покупка з часів, коли я тільки вперше їх побачила у ролику на ютубі у далекому 2010 році. З тих пір про них і мріяла, але не наважувалася купляти через недосконалу шкіру. Цього року я на це плюнула і вирішила, що живем один раз, а блискучі кульки можна вибрати)))
  2. Термозахист від Kerastase - це подарунок від бренду і Make up за участь у розіграші і тестування. Навіть не очікувала, щось окрім того тестувального боксу, тому це було вдвічі приємно. Точно знаю, що не змогла би поки що собі дозволити цей продукт. Але його якість, запах, вигляд волосся після нього.... Я просто закохана.
  3. Цю палетку тіней від the Balm я купляла виключно заради одного кольору, який колись мені дістався у коробочці краси від сервісу, який наразі, на жаль, не працює. Це настільки класний колір, що я його вимазала до самісінького дна і була б рада купити тільки його, але він йде тільки у палетці. Ціну цієї палетку у гривню я навіть не хочу переводити - купляла у Польщі на знижках і з промокодами і все одно це було майже 250 злотих. То ж мабуть це все ж таки лідер серед моєї косметички.. Посилання лишаю на іншу палетку, бо така як ця на сайті не представлена.

Як вам мої красунчики?

#mostexpensiveproductsmakeupclub